Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
719
0

Ющенко підписав закон про Євро-2012

Квитки на Євро-2012 продаватимуться за наявності документів, що посвідчують особу

У вівторок, 12 червня, Президент України Віктор Ющенко підписав Закон № 962–V «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні». Документ, прийнятий Верховною Радою 19 квітня, визначає першочергові заходи, спрямовані на створення необхідних умов для якнайкращої підготовки країни до Євро-2012.

Пільги імпортерам
Відповідно до Закону, звільняються від сплати мита операції при ввезенні на митну територію України товарів, що не виготовляються в Україні; виготовляються, але не відповідають технічним характеристикам світового рівня і вимогам спортивних організацій. Така пільга надаватиметься господарським суб’єктам з метою використання цих товарів для будівництва (капітального ремонту, реконструкції, розширення) й остаткування (придбання устаткування й інвентарю) спортивних споруд.

Інтелектуальна власність УЄФА
Перелік товарів, що будуть ввозитися на митну територію України на пільгових умовах, а також порядок контролю за їхнім використанням, затверджує Кабінет міністрів України. Також під час проведення Євро-2012 передбачається встановлення заборони на пряме і непряме використання у будь-якій формі без дозволу Європейського футбольного союзу будь-якого найменування, позначення, а також знаку або іншого об’єкта права інтелектуальної власності УЄФА.

В’їзд без попереджень
Офіційні гості чемпіонату та глядачі з-за кордону одержуватимуть візи і в’їжджатимуть на територію України без попереджень, за винятком обмежень, передбачених законом «Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства». На період проведення Євро-2012 громадяни інших країн зможуть ввозити в Україну іноземну валюту і дорожні чеки на загальну суму, що не перевищує 30 тисяч доларів США.

Продаж квитків
До речі, продаж квитків на матчі фінального турніру відбуватиметься за документами, що посвідчують особу, з обов’язковою вказівкою у квитку прізвища, імені особи і номера пред’явленого документа.

Источник: ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Маурисио ПОЧЕТТИНО – о поражении от Арсенала: «Стыдно ли мне? Нет»
Футбол | 24 апреля 2024, 10:10 3
Маурисио ПОЧЕТТИНО – о поражении от Арсенала: «Стыдно ли мне? Нет»

Главный тренер «Челси» прокомментировал поражение от «Арсенала»

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 80
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.