Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 февраля 2015, 20:57
1710
0

Карпаты в Турции: тесты под дождем

Львовская команда продолжает подготовку ко второй части сезона

| Обновлено 14 февраля 2015, 20:57
1710
0
Карпаты в Турции: тесты под дождем
fckarpaty.lviv.ua

Після двох спарингів, що відбулися у четвер, команда отримала повноцінний вихідний у п’ятницю – футболісти змогли виїхати в місто, порибалити на морі чи просто поспати. На вечір п’ятниці був також запланований товариський матч між персоналом готелю Starlight та карпатівськими тренерами з персоналом.

Як не старалися турки, але проти класу та досвіду Романа Зуба, Вадима Деонаса, Ігоря Йовічевіча, Володимира Різника, Олександра Чижевського, Юрія Беня, Андрія Ханаса та інших «зелено-білих» нічого не могли вдіяти. Зрештою, матч закінчився із великим рахунком та без травм.

А уже у суботу, 14-го лютого, карпатівські тренери показали, як сильно вони люблять своїх гравців. Хоч і під дощем, але усі футболісти були змушені пройти низку інтенсивних тестів – довелося багато і швидко бігати, стрибати тощо. Попри важку роботу і кінець зборів, у гравців вистачило сил для жартів, які допомагали виконувати тренерські завдання.

Натомість ввечері вже було не до жартів, адже на команду знову чекали виснажливі тренування, які увінчалися вже традиційним футболом на «короткій дистанції». Чотири команди у різних маніжках боролися за право не носити ворота. У надзвичайно динамічній серії ігор перемогла команда «червоних» за яку виступали Мисак, Пластун, Новотрясов, Страшкевич та Худоб’як.

На неділю команда також працюватиме у режимі дворазових тренувань, а вже в понеділок на «Карпати» чекатиме два заключні спаринги на турецьких зборах.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.