Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 февраля 2015, 08:47
2236
0

Алексей ГУЦУЛЯК: «Хорошо, что удалось отыграть 90 минут»

Футболист львовских «Карпат» прокомментировал результат спарринга львовской команды

| Обновлено 13 февраля 2015, 08:47
2236
0
Алексей ГУЦУЛЯК: «Хорошо, что удалось отыграть 90 минут»
Уже на старті матчу проти румунського «Оцелула» 17-річний вихованець клубної Академії Олексій Гуцуляк відгукнувся на передачу від Михайла Сергійчука і красиво пробив у дальній від воротаря кут. Цей м’яч допоміг «Карпатам» отримати першу перемогу на зборах. 
 
«Наша команда дуже хотіла забити і всі над цим працювали. Варто сказати, що зранку грало дуже багато молодих виконавців, яким була необхідна допомога більш досвідчених футболістів – Голодюка, Худоб’яка та Ксьонза. І вони допомогли команді здобути цю перемогу. Так само хотів би подякувати Михайлу Сергійчуку за гольову передачу – залишалося лише точно пробити у кут воріт». 
 
«Румуни грали проти нас жорстко, мені теж діставалося. Зараз трохи болить нога, але без цього не обходиться – це все ігрові моменти. Після цієї перемоги відчуваю не лише задоволення, але й втому – у нас дуже інтенсивні тренування, тому зараз ми не можемо просто фізично перебувати на піку форми. Однак тішить те, що вдалося відіграти усі 90 хвилин. Добре, що корчі не ловили» – підсумував Олексій Гуцуляк. 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.