Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 февраля 2015, 12:37
1252
0

Ворскла на сборах: именинники и финты Зидана

Полтавская команда провела очередную тренировку на сборе в Турции

| Обновлено 12 февраля 2015, 12:37
1252
0
Ворскла на сборах: именинники и финты Зидана

Сонячним теплим ранком футболісти «Ворскли» виходили на своє перше повноцінне тренування на заключному турецькому зборі. Після приїзду вони провели лише півгодинне заняття, аби, так би мовити, розтрусити м'язи після виснажливої подорожі.

Таким же, як ранок, привітним було й вступне тренерське слово, адже в колективі одразу два Дні народження - у футболіста Володимира Чеснакова та багаторічного відеооператора комплексної навчальної групи Андрія Колісника. Дружні оплески, й далі пішла робота. Розім'явшись, хлопці вправлялися з головним футбольним персонажем.

Виконували проходи десять метрів, тримаючи м'яч у повітрі, з завершальним ударом по воротах, відпрацьовували й деякі «фінти», серед яких і оманливі рухи, якими своїх опонентів ставив у незручне становище легендарний француз Зінедін Зідан. Виходи зі стражем воріт сам-на-сам, два на два й удари по «рамці» після флангових навісів - також у програмі заняття.

З'явився в тренувальному таборі «ворсклян» черговий потенційний новачок-легіонер, ім'я якого тренери поки тримають в таємниці.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.