Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 февраля 2015, 07:33
904
0

Карпаты на сборах: день шестой

Львовские футболисты продолжают готовиться ко второй части сезона

| Обновлено 12 февраля 2015, 07:33
904
0
Карпаты на сборах: день шестой

Майже непомітно минає перший тиждень роботи «Карпат» на турецьких зборах. У режимі дворазових тренувань «зелено-білі» день за днем набирають форму, щоб до першого березня, коли відбудеться поєдинок проти донецького «Металурга» підійти в оптимальних кондиціях. 

На шостий день перебування «левів» в Манавґаті на львів’ян чекали дощовий ранок та похмурий вечір. Звісно, через таку дрібницю як злива, тренування ніхто й не думав переносити. Не обійшлося і без втрат – через ушкодження разом з командою не тренувалися Володимир Костевич та Муртаз Даушвілі. Їхня участь у спарингах проти «Оцелула» та «Левскі» під питанням. Тому Ігор Йовічевіч закрив проблемну позицію Андрієм Марковичем, якого в основу делегувала молодіжна команда. 

Власне, зараз головний тренер «Карпат» має змогу переглянути абсолютно всіх футболістів клубу, за винятком хіба травмованих. У середу зранку до готелю Starlight приєдналася юніорська команда під керівництвом Андрія Тлумака та Андрія Сапуги. До речі, уже в четвер на юних карпатівців чекає перший спаринг проти норвезької команди «Оддс». 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.