Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 февраля 2015, 14:02
1515
0

В четверг Карпаты проведут два товарищеских матча

Соперниками львовской команды станут «Оцелул» и «Левски»

| Обновлено 11 февраля 2015, 14:02
1515
0
В четверг Карпаты проведут два товарищеских матча
fckarpaty.lviv.ua

На четвер «зелено-білі» запланували провести два спаринги, у кожному з яких карпатівці отримають значно більше ігрового часу, аніж раніше. Нагадаємо, що спершу «леви» грали по тайму, потім по годині. У четвер, очевидно, командам доведеться відбігати усі 90 хвилин.

На 11 годину дня запланований перший спаринг проти румунського клубу «Оцелул» з міста Ґалаці. Заснований він у середині тридцятих років минулого століття і на початках виступав під назвою «Металоспорт». У 1964 перейменовується на сучасну назву «Оцелул», хоча головним спонсором клубу залишався металургійний комбінат. У 2010-2011 році команда провела «золотий сезон» виборовши перше місце у чемпіонаті (у восьмому турі «Оцелул» вирвався на перше місце, яке зберіг до передостаннього туру, але в останньому турі таки повернувся на вершину), того ж літа виграла Суперкубок Румунії у матчі проти «Стяуа» з рахунком 1:0. Таким чином команда потрапила до Ліги чемпіонів, у групу до «Манчестер Юнайтед», «Бенфіки» та «Базеля». Усі шість поєдинків румуни програли.

Після цього сезону «Оцелул» до єврокубків не пробивався. Та й зараз в команди часи не найкращі. Клуб з міста Ґалаці балансує на межі вильоту з вищої ліги. Нещодавно тренером команди став відомий румунський футболіст Тібор Селимес, який у 90-их провів півсотні матчів за збірну своєї держави. У теперішньому складі «Оцелула» вистачає легіонерів з Бразилії, Аргентини та Панами, але більшість гравців – усе ж румуни, вихованці клубу.

А після спарингу з «Оцелулом» карпатівці відправляться до Белеку, де зіграють про болгарського «Левскі». Зайвий раз представляти цю команду не потрібно – зрештою, «Левскі» вже безліч разів вигравали національне золото та інші трофеї. Щоправда, останнім часом столична команда переживає не найкращі часи, зараз йде на шостій сходинці у внутрішньому чемпіонаті. Поєдинок із болгарами у «Карпат» запланований на 17:00. Обидва матчі офіційний сайт «Карпат» покаже у прямому ефірі.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.