Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 10 февраля 2015, 16:25
2379
0

Андрей МАРКОВИЧ: «Пришлось погуглить, что за страна Мьянма»

Защитник юношеской сборной Украины - о жеребьевке группового этапа финальной части ЧМ

| Обновлено 10 февраля 2015, 16:25
2379
0
Андрей МАРКОВИЧ: «Пришлось погуглить, что за страна Мьянма»

У збірній двадцятирічних є двоє представників «Карпат», які й виборювали право захищати синьо-жовті кольори в Новій Зеландії: воротар Роман Підківка та захисник Андрій Маркович. Саме з оборонцем «левів», який зараз у складі молодіжної команди знаходиться на зборах в Туреччині, офіційний сайт «Карпат» проаналізував жеребкування для збірної України.

«Я знав, що 10 лютого відбудеться жеребкування, тому очікував на нього, щоб дізнатися про наших суперників. На перший погляд, група цілком нормальна. Гадаю, що перша гра буде складною, адже це матч-відкриття, до того ж ми зіграємо проти господарів. Але все-одно, маю надію, що цю групу ми пройдемо» – каже Андрій.

«Правда, спершу довелося трохи погуглити. Я не знав такої країни – М’янма, тож пошукав про неї інформацію в Інтернеті. Дізнався, що знаходиться вона в Азії, а населення складає понад 55 мільйонів мешканців. Думаю, що 11 футболістів вони знайдуть. Зрештою, ані проти новозеландців, ані про американців я не грав. Тому про їхню силу нічого сказати не можу».

«Маю надію повернутися до збірної і поїхати на чемпіонат світу. Останні місяці я пропустив через травму – у мене був перелом п’ятої плюсневої кістки стопи. Зробили операцію, потім було відновлення. Але зараз я вже працюю в загальній групі і беру участь у спарингах. Травма залишилася в минулому. Олександр Петраков телефонував мені наприкінці минулого року, питав про самопочуття. І я вірю в те, що коли постійно гратиму, то зможу зіграти і в Новій Зеландії, адже ми з Романом Підківкою разом пройшли відбір» – підсумував Андрій Маркович.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.