Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2026
1

Павел КСЕНЗ: «Почувствовал болевой шок, и эмоции взяли верх»

Футболист «Карпат» поделился впечатлениями о встрече с «Белградом»

Павел КСЕНЗ: «Почувствовал болевой шок, и эмоции взяли верх»
fckarpaty.lviv.ua

Після матчу проти ОФК «Белград» своїми враженнями поділився півзахисник «левів» Павло Ксьонз, який зрівняв рахунок у грі точним ударом в дев’ятку. Щоправда, відведені 60 хвилин Павло трохи не дограв – його нозі дісталося від сербського футболіста.

«Нічого страшного, зараз нормально почуваюся. Просто тоді відчув больовий шок і трохи емоції взяли гору. Таке неприємне зіткнення відбулося, що я подумав про гірше. Але відновлюся і продовж займатися в загальній групі. Не секрет, що з сербами важко грати – вони дуже жорсткі і сьогоднішній матч не став винятком».

«Жаль, що ми не виграли, але є плюс у тому, що тепер нам немало вдалося зробити в атаці. Ми і м’яча тримали непогано, і моменти створювали. Видно, що команда додає від гри до гри. Таким чином до початку чемпіонату ми наберемо хорошу форму».

«Як вдалося забити? Спершу я думав одразу пробивати, але трохи незручно було, тому я прибрав на замаху захисника і вже тоді ударив. Треба відзначити дуже хорошу передачу від Ігоря Пластуна. Це результат нашої роботи на тренуваннях – працювали над зміщенням крайніх півзахисників, втілили це в життя. Ми не виграли, але це не головне. Важливо, що зіграли хороший спаринг. Нічия – результат закономірний» – підсумував Павло Ксьонз.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
УДАЧІ!