Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3079
0

Кардинал-Рівне зіграв товариський матч із фанатами

З яким рахунком завершилася гра, ніхто так і не порахував

Кардинал-Рівне зіграв товариський матч із фанатами

Незважаючи на тижневу паузу в офіційних змаганнях для команд Екстра-ліги, домашня арена МФК «Кардинал-Рівне» минулої суботи не пустувала, і там знову був футзал і найвідданіші фани. Переповідати про стосунки футзалістів з фанатами, напевно, не потрібно, тут мабуть підійде така фраза, що не лише фани знають поіменно всіх гравців, але й навпаки... Тому і не дивно, що спільно визріла ідея провести ось такий товариський матч МФК «Кардинал-Рівне» проти своїх фанатів.

Футзалісти МФК «Кардинал-Рівне» зараз активно та посилено готуються до дуже важливих та відповідальних матчів у чемпіонаті та Кубку України, адже вже найближчої суботи рівнян чекає вояж у Хмельницький на гру п'ятнадцятого туру зі «Спортлідером+», а ще за тиждень у Львові потрібно буде боротися з «Енергією» у чвертьфіналі Кубку України. Незважаючи на це, рівненські футзалісти знайшли час, щоб зустрітися із своїми фанатами на паркеті ДЮСШ-4.

Звісно, казати про вперту та безкомпромісну боротьбу не доводиться, бо цим можна і образити футзалістів команди Екстра-ліги, але кожен вирішував свої локальні завдання. «Кардиналівці», окрім якихось ігрових напрацювань і просто для зняття стресу, дали можливість пограти своєму найближчому резерву та вийти на поле не зовсім футболістам. Так, першу четвірку підсилив віце-президент клубу Михайло Кондратюк.

Перший тайм для «Кардиналу» залишився «сухим», а воротарю Івану Гурку зовсім було сумно на майданчику, і щоб він не нудився, в другій половині матчу команди обмінялися кіперами.

Після цього стало значно веселіше, усі учасники матчу грали у своє задоволення, в тому числі і «кардиналівці». Напевно, їм теж не вистачає отаких матчів, коли просто бігаєш, без жодних завдань, без тягаря відповідальності, і можна десь «наварити», пропустити, недобігти, чи просто не повернутися у захист, і «подивитися футбол» на іншому боці майданчику. Фанати ж будь-що прагнули забити... і це їм вдалося, і потім знову і знову... З яким рахунком завершилася гра, здається, ніхто так і не порахував, але орієнтовно 20:15 на користь «Кардиналу», але хіба в такій ситуації цифри на табло головне?

www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.