Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 февраля 2015, 12:01
1598
0

Карпаты: Худобяк возвращается, Михайловский выбывает

Львовяне продолжают подготовку к весенней части сезона

| Обновлено 08 февраля 2015, 12:01
1598
0
Карпаты: Худобяк возвращается, Михайловский выбывает

Якщо карпатівці думали, що робота в тренажерному залі залишилася на перших зборах, то вони помилялися. Ранкове тренування «левів» було поділене навпіл – частина минула в компанії заліза, інша частина проходила вже на полі. Аби не втрачати здобуті кондиції «левам» довелося трішки побігати...

Натомість вже увечері карпатівці, як планувалося, провели повноцінну роботу із м’ячами у різноманітних «квадратах» та «прямокутниках». А щоб трохи розбавити сірі будні, тренери запропонували футболістам пограти руками, передаючи м’яча один одному з відповідними правилами. Хоч вправа і здавалася жартівливою, переможені змушені були кілька разів відтискатися від газону.

А вже пізно ввечері, коли закінчилися і тренування, і медичні процедури, до готелю Starlight приїхав Ігор Йовічевіч. Головний тренер «зелено-білих» перебував на завершальній навчальній сесії, що невдовзі дозволить йому отримати PRO-диплом УЄФА. Таким чином коуч «левів» уже в неділю зможе повноцінно включитися до роботи із «Карпатами».

Трохи пізніше за Ігоря Йовічевіча до готелю приїхав Ігор Худоб’як. Ветеран «зелено-білих», нагадаємо, пропустив закінчення перших зборів і початок других через сімейні обставини, але зараз зможе долучитися до роботи в загальній групі.

На жаль, не обійшлося і без втрат. Через травму, отриману в матчі молодіжних команд «Карпат» та «Вііторула», півзахисник Ілля Михайловський змушений повернутися в Україну на лікування. Бажаємо Іллі якомога швидше залікувати своє ушкодження і повернутися до команди.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.