Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
|
2170
1

Кубок Виклику. Галичанка знищує суперниць у першому матчі

Львівський клуб робить впевнену заявку на вихід у чвертьфінал

Кубок Виклику. Галичанка знищує суперниць у першому матчі

Сьогодні відбувся перший матч 1/8 фіналу розіграшу жіночого Кубку Виклику з гандболу сезону 2014/15 між львівською «Галичанкою» та грецьким «Амінтас Амінтау».

Поєдинок відбувався в Греції в присутності 800 глядачів. Очікувалося, що господарі зможуть дати бій українкам, які приїхали на гру без двох гандболісток основного складу: Наталі Туркало та Лесі Смолінг. Тим не менш, уже в першому таймі «Галичанка» дала зрозуміти суперницям, хто справжній господар майданчику – на перерву команди пішли за рахунку 7:13 на користь українок.

У другій половині зустрічі львів’янки грамотно довели справу до кінця: у ворота грецького клуба влетіло ще тринадцять м’ячів, тоді як «Галичанка» пропустила тільки чотири. Фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу гостей з рахунком 11:26. Таким чином, українки забезпечили собі солідну перевагу у п’ятнадцять м’ячів перед матчем-відповіддю і фактично перетворили його у чисту формальність. Найбільший внесок у перемогу львівського клубу внесла Ірина Стельмах – на її рахунку сім голів.

Нагадаємо, що в 1/16 фіналу гандболістки з Греції двічі перемогли ізраїльський клуб «Холон» - 28:21 та 25:21. Тоді як «Галичанка» двічі перемогла нідерландський клуб «Вірто Квінтус» з загальним рахунком 51:41. В попередньому сезоні у Кубку Виклику львівський клуб дійшов до півфіналу.

Матч-відповідь відбудеться 14 лютого у Львові. Завдання «Галичанки» - не програти з різницею у п’ятнадцять і більше м’ячів. І тоді львівський клуб офіційно оформить вихід у чвертьфінал Кубку Виклику.

Жінки. Кубок Виклику. 1/8 фіналу. Перший матч.
«Амінтас Амінтау» - «Галичанка» 11:26 (7:13)

«Галичанка»: Ірина Стельмах (7), Анастасія Баранович (5), Олеся Парандій (4), Влада Косміна (3), Мар’яна Маркевич (2), Тамара Смбатян (2), Наталя Савчин (1), Марія Біла (1), Вікторія Сідлецька (1).

Олексій МАНДЗІЙ, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vanil10
Молодці дівчата!