Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 февраля 2015, 21:42
979
0

Карпаты отправились в Турцию

На вторые сборы отправился фактически тот же состав, что и на первые

| Обновлено 05 февраля 2015, 21:42
979
0
Карпаты отправились в Турцию
У четвер по обіді делегація львівських «Карпат» з аеропорту імені Данила Галицького вирушила на другі збори до Туреччини. Як і в січні, «зелено-білі» розмістяться в готелі Starlight, що знаходиться в містечку Манавґат. Таким чином перша команда «левів» приєднається до своїх молодших партнерів, які уже кілька днів займаються на тамтешніх полях. 
 
ВОРОТАРІ: Роман Мисак, Роман Підківка, Олег Мозіль;
 
ЗАХИСНИКИ: Володимир Костевич, Денис Мірошніченко, Іван Лобай, Василь Кравець, Ігор Пластун, Андрій Гітченко, Артур Новотрясов, Володимир Сениця;
 
ПІВЗАХИСНИКИ: Олег Голодюк, Павло Ксьонз, Денис Кожанов, Муртаз Даушвілі, Вадим Страшкевич, Амбросій Чачуа, Артур Карноза, Дмитро Кльоц, Ілля Михайловський, Олексій Гуцуляк, Мар’ян Швед, Тарас Завійський; 
 
НАПАДНИКИ: Антоніо Манце, Михайло Сергійчук.
 
У порівнянні з першими зборами відсутні троє. Зокрема, нападник Тарас Пучковський, якому 27-го січня в Києві було зроблено операцію на лівому коліні, проходить реабілітацію, атакувальний хавбек Ігор Худоб’як відсутній через сімейні обставини, а півзахисник Валерій Федорчук повернувся у розташування дніпропетровського «Дніпра», з яким у нього чинний контракт. 
 
За час других зборів «Карпати» планують провести п’ять контрольних матчів, після чого, 17 лютого, повернуться до Львова, де готуватимуться до старту весняної частини чемпіонату, а саме до першого офіційного матчу 2015 року проти донецького «Металурга».
 
За перебігом подій на зборах слідкуйте на офіційному сайті клубу. На вас чекають традиційні відеощоденники, ексклюзивні інтерв’ю, фоторепортажі та трансляції футбольних матчів.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.