Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 01 февраля 2015, 13:06
1424
0

Украинская молодежка разгромила Тромсе в Турции

Подопечные Ковальца завершили турецкий сбор

| Обновлено 01 февраля 2015, 13:06
1424
0
Украинская молодежка разгромила Тромсе в Турции

У суботу, 31 січня, молодіжна збірна Україна провела свій останній матч на зборі в Туреччині. Суперником українців в цьому поєдинку був футбольний клуб «Тромсе» із Норвегії.

Програючи за результатом першого тайму з рахунком 1:0, підопічні Сергія Ковальця зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу з розгромним рахунком.

Перший тайм проходив за територіальної та ігрової переваги українців, та чи не єдина помилка на 23-ій хвилині матчі призвела до взяття воріт збірної України: гравець норвезького клубу з близької відстані розстріляв Бущана - 1:0 на користь «Тромсе». Власне на цьому основні події першого тайму і закінчилися.

Після перерви, головний тренер української «молодіжки» Сергій Ковалець провів 6 замін. І вже за 4 хвилини перша з них спрацювала: Горбунов перехопив м’яча в центрі поля та віддав передачу на Безбородька, який метрів з 18-ти поцілив влучно у ворота, скориставшись тим, що воротар «Тромсе» вийшов далеко із воріт – 1:1. Чертвертий м’яч Безбородька в п’яти матчах на турецькому зборі.

А вже за 7 хвилин, українці зуміли вийти вперед: скориставшись помилкою воротаря, якого після передачі від власного захисника, активно пресингував Блізініченко, гол у ворота норвежців провів Горбунов. А ще за 7 хвилин, українці забили і третій гол: внаслідок довгої атаки Фатєєв-Блізніченко-Данченко, останньому вдалося забити третій м’яч української збірної в цьому матчу.

Крапку ж у цій грі поставив Блізніченко, який з передачі Данченко, в результаті вдалого розіграшу кутового, головою збільшив рахунок до розгромного – 4:1.

На цій мажорній ноті, українська «молодіжна» закінчує турецький збір та повертається до України.

Україна U-21 – "Тромсе" (Норвегія) – 4:1
Голи:
Безбородько (49), Горбунов (56), Данченко (63), Блізніченко (87)

Україна: Бущан (Шеремета, 46), Задерецький (Гребенюк, 46), Дуць, Горбунов, Блізніченко, Козловський (Данченко, 46), Азацький, Шишка (Сваток, 46),Філімонов (Мігунов, 46), Барілко (Безбородько, 46), Фатєєв

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.