Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 января 2015, 11:51
1582
0

Карпаты в Турции: вратарь-бомбардир и неприятная поза

Игор Йовичевич старается разнообразить тренировки львовской команды

| Обновлено 31 января 2015, 11:51
1582
0
Карпаты в Турции: вратарь-бомбардир и неприятная поза
fckarpaty.lviv.ua

Зазвичай, чим довше тривають збори, тим більше втоми накопичується. Не лише у ногах, але й в свідомості. Однак сучасні «Карпати» є винятком з цього правила. На ранкове тренування «леви» прийшли у чудовому настрої і поки не почалася основна робота розбилися на «квадрати», де добряче поганяли один одного. Найбільше дісталося Муртазу Даушвілі, який 27 секунд не міг відібрати м’яча у Амбросія Чачуа, Антоніо Манце, Валерія Федорчука та Ігоря Йовічевіча.

Власне, головний тренер «Карпат» у ранковому тренуванні відзначився не лише у «квадраті». Після серії різноманітних тактичних вправ, гравці розділилися на дві команди, а ворота поставили на бокових лініях.

Ігор Йовічевіч грав за «жовтих», але і в «червоних» знайшлася гідна відповідь. Воротаря Романа Підківку відрядили у напад, з чим він прекрасно впорався. Мало того, що активно боровся за м’ячі, зокрема і в підкатах, кіпер забив два м’ячі і допоміг своїй команді перемогти 3:1.

У якості покарання за поразку, «жовтим» довелося стати у досить неприємну позу, щільно зайнявши всю лінію воріт, а уся команда «червоних» мала «покарати» суперників. Зрештою, переможці виявилися великодушними, однак дехто «схибив»...

А замість вечірнього тренування, футболістам «прописали» водні процедури – басейн та джакузі. Таким чином «зелено-білі» зможуть провести суботній матч проти «Адміри Вакер» вже без таких навантажень, які були перед попередніми спарингами.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.