Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 января 2015, 07:34
723
0

Владимир ЧЕСНАКОВ: «Провели поучительный день»

Футболист полтавской «Ворсклы» рассказал о старте второго сбора

| Обновлено 28 января 2015, 07:34
723
0
Владимир ЧЕСНАКОВ: «Провели поучительный день»
«Ми провели вельми повчальний день з тактичної точки зору. На ранковому занятті розділилися на дві групи. Захисники відпрацьовували свої оборонні побудови і швидкий вихід в атаку, а інші футболісти відточували позиційний наступ. Увечері була досить-таки інформаційна теорія, яку ми потім закріпили на полі. Загалом, було цікаво ...
 
Поля готелю «Sueno», на яких ми зараз тренуємося, мені, до речі, дуже добре знайомі. Справа в тому, що в 2008 році тут готувався дубль нашого колективу. Я тоді поїхав на збори з першою командою, але мене і ряд інших футболістів тренери регулярно відправляли на спаринги молодіжного складу, який грав як раз тут.
 
У цьому готелі є все необхідне для повноцінної роботи, хороші умови для відновлення. Так що нам залишається тільки одне - виконувати вимоги тренера і добре готуватися. На дозвіллі спілкуюся з рідними, читаю книгу. Останнім часом присів на Дена Брауна. На даний момент активно вивчаю «Цифрову фортецю». Мені подобається.
 
Останніми роками я ділю один номер з Йованом Маркоскі. Раніше на зборах селився з Віталієм Субочевим, Денисом Кулаковим, Олегом Красноперовим, а тепер потихеньку вчу сербську мову (посміхається). Минулої ночі, до речі, Йокі мене трохи налякав. Зазвичай він засинає пізно, а тут ліг близько одинадцятої вечора. Через якийсь час заснув і я, але буквально відразу після півночі схопився від крику сусіда.
 
«Світло! - Закричав Йован. - Терміново включи світло!»Я дивлюся на нього, а там очі по п'ять копійок. «Що?», - запитую. А він сміється. Каже, мовляв, павуки наснилися. Я йому: «Павуки - це до гостей». Так і вийшло! Наступного дня до нас у гості приїхав наш колишній партнер Дмитро Єсін - нині один з тренерів «Іллічівця». Ми покликали Гришу Ярмаша з «Зорі», яка знаходиться з нами в одному готелі, і за чашкою чаю згадали всі минулі збори, всі перемоги і поразки.
 
Так що всім нашим уболівальникам я хочу передати слова щирої подяки від усіх справжніх «ворсклян». До зустрічі на стадіоні! Ми цінуємо вашу підтримку».

ФК Ворскла
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Леандро Троссард: недооцененный джокер Артеты
Футбол | 25 апреля 2024, 15:59 2
Леандро Троссард: недооцененный джокер Артеты

Рассказываем об одном из самых важных игроков Арсенала

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.