Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 января 2015, 22:34
1562
1

Карпаты не смогли обыграть польский Гурник

Львовяне провели второй спарринг на сборе в Турции

| Обновлено 26 января 2015, 22:34
1562
1
Карпаты не смогли обыграть польский Гурник

Як і було заплановано, матч проти польського «Гурніка» розпочався з хвилини мовчання. Головний тренер команди із Забже Йозеф Данковскі одразу ж погодився підтримати львів’ян – таким чином обидві команди вшанували пам'ять загиблих мирних маріупольців. Попри те, що «зелено-білі» знаходяться більш ніж за 2 тисячі кілометрів від Львова, за новинами слідкують і за долю своєї країни переживають...

Звична практика, що на перших зборах тренери розділяють команду на два склади, кожен з яких грає по одному тайму – цього цілком вистачає для початку. Поляки ж грали довше, адже за два тижні у них продовжується національний чемпіонат. Основну підготовку «Гурнік» пройшов у себе вдома, а в Туреччину вже приїхав на завершальну стадію роботи. У «Карпат» інший план підготовки та й чемпіонат розпочнеться на межі зими та весни. Тренери «зелено-білих» попереджали, що під час цього матчу уболівальникам, швидше за все, не вдасться побачити свіжість в діях гравців, адже вони виступали на фоні втоми і серйозних навантажень. Тому проводити якісь аналітичні бесіди та втуплюватися очима в результат наразі марна справа. Хоча, попри це, «Карпати» виглядали дуже непогано, особливо відрізками в кожному з таймів.

Так, не було великої кількості гольових моментів, не було багато ударів, але прихильники львів’ян змогли побачити у справі цікаву молодь, яка вже показує характер і не боїться брати на себе ініціативу, а також ветеранів команди, які завжди поруч і зможуть допомогти чи підтримати менш досвідченого партнера. У матчі проти «Гурніка» не грали Михайловський, Завійський та Кравець, зате з кращого боку себе показали Швед і Кльоц – зовсім юні клубні вихованці, які отримали реальний шанс сподобатися не лише уболівальникам, але й тренерам. Непогано діяли Сениця з Лобаєм, а 17-річний Гуцуляк намагався не поступатися у боротьбі із старшими та габаритнішими суперниками.

Помітно, що обертів набирає Артур Карноза, кожен дотик до м’яча якого перетворюється на красивий фінт. Як завжди, величезний обсяг роботи виконали Кожанов з Сергійчуком у другому таймі та Голодюк з Ксьонзом у першому. Мабуть, у тренерів не повинно бути особливих претензій до гравців оборони, якими впевнено керували Пластун та Гітченко. Загалом, в «Карпатах» вимальовується дуже цікава молода команда з таким же молодим і амбітним тренером. А збори і є для того, щоб зігратися і набрати оптимальних кондицій.

Звичайно, уболівальники хочуть бачити свою команду в атаці, але, будемо сподіватися, усе це прийде вже на других зборах, адже саме там акцент робитиметься не так на фізичній, як на ігровій підготовці. Наразі ж команда нарощує м’язи і будує фундамент, а чи міцним він виявиться побачимо найближчим часом.

«Карпати» 1-й тайм: Підківка, Мірошніченко, Новотрясов, Пластун, Ксьонз, Голодюк, Чачуа, Федорчук, Гуцуляк, Страшкевич, Манце.

«Карпати» 2-й тайм: Мисак, Лобай, Гітченко, Сениця, Костевич, Даушвілі, Кльоц, Швед, Карноза, Кожанов, Сергійчук.

Головний тренер – Ігор Йовічевіч.

«Гурнік»: Штейнборс (Каспшік, 62), Данк (Манка, 62), Аугустин (Шевелюхін, 62), Магєра (Ганцарчик, 62), Ґерґель (Теіхман, 62), Соболевскі (Лучак, 46), Ґрендель (Єж, 62), Кошнік (Ґвазе, 62), Алавердашвілі (Садзавіцкі, 46), Мадей (Новак, 62), Іван (Скшипчак, 62).

Головний тренер – Йозеф Данковскі.

Попередження: Пластун, 15 – Ґрендель, 38.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию
Футбол | 19 апреля 2024, 13:21 0
Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию

Антон Боль травмирован, но восстанавливается согласно рекомендациям врачей

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
Гірник не зміг ПЕРЕГРАТИ Карпати...