Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 26 января 2015, 14:04
4274
2

БУБКА: «Наш герб на футболке Брауна — достойный поступок»

Глава НОК Украины поделился впечатлениями от победы «Атаманов» над британцами

| Обновлено 26 января 2015, 14:04
4274
2
БУБКА: «Наш герб на футболке Брауна — достойный поступок»

Серед поважних гостей матчу «Українські отамани» проти «Британських левових сердець» було чимало відомих облич, проте одне з них вже давно і міцно сплелося із самим поняттям українського спорту. Сергій Назарович Бубка, президент Національного Олімпійського комітету України завітав на поєдинок Всесвітньої серії боксу не випадково, адже змагання є ліцензійними, а отже серед учасників клубу є можливі майбутні олімпійці і Сергій Назарович впевнений – таких в «Отаманах» багато! 

— Прокоментуйте будь ласка сьогоднішній вечір боксу, що Вам прийшлося до смаку і як оцінюєте нашу команду спортсменів?
—  Чудове шоу і його дійсно приємно і цікаво дивитись. Постійно перебуваєш у напруженні та азарті, настільки інтригуючи та непередбачувані поєдинки. Наша команда перемогла! Зізнаюсь, мені довелось понервувати трохи, бо були важкі моменти і були чудові сюрпризи від наших бійців. Я ще раз переконуюсь, що ми маємо в Україні надзвичайно талановиту молодь, яка зростає разом із нашою державою. Сьогодні мені вдалося поспілкуватись із Президентом Федерації боксу України, Володимиром Степановичем Продивусом і з нашої розмови мені стало очевидно, що нам є ким пишатися у галузі спорту та на нас чекають грандіозні відкриття серед українських боксерів.

Який поєдинок запам`ятався найбільше?
Бій у категорії до 81 кг. По-перше, сам вихід британського «лева» Ештона Брауна у футболці із гербом України – це справді гідний вчинок на підтримку нашої Батьківщини у складні часи і усім глядачам було важливо відчувати підтримку від представників іншої культури та іншої держави. Ну й Олександр Хижняк просто молодець! Так красиво і стрімко вирвати перемогу! Бажаю йому аби всі його виходи на ринг завершувались так само блискавично.

— У команді 5-го сезону WSB відбулось оновлення складу. Чи пішло це на користь «Отаманам», на Вашу думку?
— Я гадаю, що окрім таланту та шаленої жаги до перемог потрібен і досвід. Його ще бракує хлопцям. Але хочу наголосити, що побачив талановитих бійців, побачив хорошу школу боксу та був здивований такою шаленою підтримкою глядачів. І ще мені приємно констатувати факт, що люди люблять бокс, цікавляться тим, що відбувається в країні на спортивній арені.

— Зізнайтесь, теж скандували разом із вболівальниками та співали гімн?
— Ми завжди вболіваємо! Як не вболівати за своїх? Як не любити справу який ти присвятив життя? Навіщо тоді займатись спортом, якщо не відчувати цю шалену підтримку та єдність великої родини?

— Змагання Всесвітньої серії боксу є ліцензійними до Олімпіади у Ріо 2016, як Ви оцінюєте наші шанси отримати перепустки на найпрестижніші змагання світу через проект WSB?
— Твердо впевнений – можемо розраховувати на ліцензії  і не на одну!

— Я думаю нашим хлопцям буде дуже приємно прочитати напутні слова від Вас напередодні матчу проти китайської команди, який відбудеться вже незабаром.
— В першу чергу, важливо пам`ятати, що чемпіонами не народжується. Чемпіона у собі треба виховати. Ще раз повторюсь – ми маємо дуже талановитих людей у країні і бажаю хлопцям робити усе, аби розкрити цей талант в собі. Бажаю їм показати справжній український характер – мужній та сильний.

Федерация бокса Украины

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Konstb3333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Йоссар'ян
Респект Брауну!!!