Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
812
0

Шевченко збирає «зірок»

Андрій ШЕВЧЕНКО ініціюює проведення благодійного футбольного матчу

Андрій Шевченко та компанія «Оболонь» ініціюють проведення благодійного футбольного матчу під девізом «Подаруйте своє серце дітям», який відбудеться 4 вересня 2007 року на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського в Києві. Зібрані кошти будуть направлені на будівництво «Лікарні майбутнього» для хворих дітей та благодійні проекти фонду Андрія Шевченка.

Капітан національної збірної команди України з футболу Андрій ШЕВЧЕНКО, якій є ініціатором і засновником «Благодійного фонду Андрія Шевченка» та президент компанії «ОБОЛОНЬ» Олександр СЛОБОДЯН оприлюднили деталі проведення благодійного матчу за участю українських та європейських зірок спорту та шоу-бізнесу. 

 

Метою даної акції є популяризація здорового способу життя, позитивних цінностей і традицій благодійності серед українців. Кошти, зібрані під час цієї акції, будуть направлені Благодійному фонду «Україна 3000» на реалізацію проекту «Лікарня майбутнього» та на благодійні проекти Фонду Андрія Шевченка. За попередніми даними до складу команд-учасників увійдуть: Олег Блохін, Ігор Бєланов,  Віталій та Володимир Клички, Андрій Медведєв, Сергій Бубка, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко, Паоло Мальдіні, Леонардо, Алессандро Костакурта, та зірки італійської естради Ерос Рамазотті, Джанні Моранді, та інші.Матч відбудеться 4 вересня 2007 року в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського.  

 

Протягом останніх років діяльність зірки світового футболу Андрія Шевченка проходить під егідою створеного ним Благодійного Фонду. Перша акція Фонду відбулася 31 травня 2005 року у Мілані, коли на стадіоні «Сан-Сіро» в присутності 40 000 глядачів пройшов благодійний «Матч серця», у якому «Золота команда» протистояла італійській збірній естрадних співаків. Цієї осені традиції благодійних футбольних матчів будуть започатковані в Україні за підтримки провідної української компанії «Оболонь».

 

Олександр Слободян, президент компанії «Оболонь»: «Ми співпрацюємо з Андрієм вже другий рік поспіль в рамках рекламного контракту в Україні. Рішення об’єднати зусилля заради реалізації благодійного проекту стало логічним продовженням нашої співпраці та традицій компанії. «Оболонь» взяла на себе витрати з організації цього матчу, кошти від якого підуть на допомогу хворим дітям. В минулому році в рамках благодійного марафону, організованого фондом «Україна 3000», компанія вже зробила свій внесок у будівництво «Лікарні майбутнього». Сьогодні ми продовжуємо багаторічну традицію спортивного спонсорства і меценатства, адже цей вектор є одним із пріоритетів нашої соціально відповідальної діяльності. Саме завдяки Андрію та його друзям, яких він запросив для участі в цьому проекті, разом ми зможемо зібрати набагато більше коштів для дітей, які потребують нашої допомоги. Поєднавши наші зусилля ми робимо спільний внесок у здорове і щасливе майбутнє наших дітей».  Андрій ШЕВЧЕНКО, визнаний майстер футболу, реалізував себе не тільки в спорті – він використовує свій час та можливості для реалізації проектів по допомозі хворим дітям та дітям, позбавленим батьківської опіки.

 

Андрій ШЕВЧЕНКО, капітан національної збірної команди України з футболу, ініціатор і засновник Благодійного фонду власного імені: «Я радий, що збудеться моя мрія – в Україні відбудеться благодійний матч такого рівня. Подібні матчі дуже популярні в Європі і я вже багато років мріяв провести подібну акцію в Києві. Наше партнерство з компанією «Оболонь» вийшло на новий рівень завдяки спільним пріоритетам та цінностям. Завдяки підтримці «Оболоні» та згоді моїх друзів зі світу спорту та шоу-бізнесу в Україні та Європі сьогодні ми можемо оголосити, що цей матч відбудеться вже у вересні, а зібрані кошти будуть направлені на будівництво сучасної та вкрай необхідної лікарні для хворих дітей. Для мене головне, що в цій важливій справі я маю однодумців. Діти – це наше з вами майбутнє і забезпечити їхнє щасливе й здорове дитинство – головне завдання, яке ми маємо вирішувати разом вже сьогодні».

Источник: www.press-release.com.ua

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.