Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 января 2015, 20:45
1591
1

Карпаты в Турции: газон как на Сантьяго Бернабеу

Игор Йовичевич попросил коротко подстричь траву на тренировочном поле львовского клуба

| Обновлено 19 января 2015, 20:45
1591
1
Карпаты в Турции: газон как на Сантьяго Бернабеу
fckarpaty.lviv.ua

Ще перед восьмою годиною ранку уся львівська команда зібралася на пляжі Середземного моря. Відповідно до традиційного клубного графіка, на Водохреща усім «прописано» купання у прохолодній воді. Щоправда, морська вода виявилася не такою вже й холодною, але футболісти довго у ній не затримувалися.

Тим часом, тренувальні будні «зелено-білих» наразі не змінилися. Футболісти, як і раніше, виконують важку і рутинну роботу під пильним наглядом Віталія Шпанюка – тренера з фізичної підготовки. Ще на літніх зборах в Словенії Віталій Васильович змушував команду бігати і ставати все більш витривалішими, а досвідчені футболісти переконували, що так їх ще ніколи не ганяли. Власне, якщо хтось подивиться косо на тренера, то він не образиться. «Футболісти хочуть працювати з м’ячами, тому тренера з фізичної підготовки трохи недолюблюють. Я до цього ставлюся нормально і спокійно» – розповідав Віталій Шпанюк.

Аби футболістам було зручніше бігати, головний тренер Ігор Йовічевіч попросив організаторів зборів підстригти газон як на «Бернабео». Заміри, звісно, ніхто не проводив, але тепер трава на карпатівському полі і справді дуже коротка, що, у той же час, не впливає на робочий процес негативно. Уже на вечірніх тренуваннях, де бігати якщо й доводиться то з м’ячами, карпатівці можуть нарешті усіх себе присвятити улюбленій справі.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DKTheBest
Так це значить, що вся проблема в невиразній грі Карпат в тому, що у Львлві трава підстрижена не нак як на Саньяго Бернабеу?