Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1567
0

Футболисты Карпат питаются по спортивной диете

Львовский клуб начал подготовку ко второй части сезона

Футболисты Карпат питаются по спортивной диете
Після пізнього прильоту до Антальї та автобусного вояжу до Манавґату, львівська команда поселилася у готелі Starlight. На ранок п’ятниці було заплановане перше тренування у цьому році – після виходу з відпустки «зелено-білі» лише проходили медогляд і тестування. 
 
Зібравшись в холі готелю, футболісти вирушили на сніданок, але не в загальний ресторан, як зазвичай. Цього разу для «левів» виділили спеціальний ресторанчик Santa Lucia, у якому футболістів годуватимуть по-спортивному: овочі, фрукти, фреші, риба та інші необхідні для спортсмена продукти. А от від смаженої картоплі, жирного м’яса, турецьких ласощів, газованих напоїв і соусів доведеться відмовитися. 
 
Зрештою, жодних клопотів тут бути не повинно, адже футболісти самі розуміють, що їм варто вживати, а що ні; до того ж місцеві кухарі постаралися. Тож на обід карпатівці наминали соковиті помідори-черрі з рукколою, печену форель і спагеті з болонським соусом. 
 
Окрім ексклюзивного ресторану «Карпати» отримали і ексклюзивне поле, розташоване на території готелю. Щоправда, трохи підкачала погода – з самого ранку тутешнє небо затягнулося хмарами, а дощ не зупинявся ні на секунду. Саме під дощем і відбулося перше тренування. Ясна річ, тренери не стали навантажувати футболістів, давши їм можливість поступово дійти до оптимальних кондицій. Ігор Йовічевіч озвучив основні цілі і завдання зборів, після чого тренер з фізпідготовки Віталій Шпанюк оголосив програму ранкового заняття.
 
Повернення до готелю змусило виснажених і до нитки мокрих футболістів усміхнутися. На дашку перед входом менеджери готелю повісили досить великий банер із карпатівським гербом, командною фотографією та надписом «Ласкаво просимо в Туреччину». Ще один, цього разу, вертикальний банер із колажем ігрових фотографій за участю «зелено-білих» чекає команду на вході в ресторан. Натомість аналогічних банерів для «Динамо» з Бухареста чи третьолігової німецької команди, які також проживають у цьому готелі, не помітно...

ФК Карпаты
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.