Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 января 2015, 12:27
2045
0

Динамо потренировалось после отпуска

Киевляне готовятся к первому предсезонному сбору в Марбелье

| Обновлено 13 января 2015, 12:27
2045
0
Динамо потренировалось после отпуска

Непомітно пролетіли зимові канікули для футболістів першої команди.

Відпочивши на морях, відвідавши рідних та близьких, футболісти набралися позитивних емоцій перед тренувальними зборами та насиченою другою частиною сезону 2014/15. Після ранкового медобстеження в клініці «Борис» динамівці зібралися на базі, щоб провести перше в цьому році тренування. Після розставання тривалістю в місяць, було видно, що гравці скучили один за одним. Теплі обійми, обмін враженнями про проведену відпустку...

Перед початком тренування Сергій Ребров зібрав команду в навчальному класі на загальні збори, оголосивши завдання на найближчий час. А потім футболісти, тренерський штаб та весь обслуговуючий персонал вийшли на футбольне поле.

У тренуванні брали участь 23 футболіста, з яких - п'ятеро воротарів. З гравців, які проходили вранці медобстеження, не був присутній тільки Євген Макаренко, який продовжує займатися за індивідуальною програмою.

Відзначимо залучення до тренування нападника «Динамо-2» Дмитра Хльобаса, тренери планують взяти його на збір першої команди.



Заняття тривало близько години, а почалося і завершилося пробіжкою навколо поля. Решту часу команда провела в манежі, виконуючи вправи з м'ячем, а потім поділившись на кілька груп для гри в квадратах. Роботу футболісти виконували з азартом та задоволенням. В одному з моментів Сергій Ребров не став приховувати подиву: «Сидорчук, коли ти встиг стати таким технічним?».



В кінці заняття наставник подякував підопічним за роботу і нагадав, що друга група гравців у вівторок має розпочати день з медичного обстеження, а потім вся команда знову збереться на базі для проведення тренування.

У середу вранці «Динамо» відлітає на підготовчий збір до Марбельї.

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.