Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
|
2443
0

КОСЕНКО: «З такою самовіддачею з Іспанією можна грати»

Головний тренер зб. України з футзалу Олександр КОСЕНКО про підсумки товариських матчів з Іспанією

КОСЕНКО: «З такою самовіддачею з Іспанією можна грати»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко після прильоту на Батьківщину дав коментар прес-службі АМФУ. Звісно, нас цікавили висновки та враження після контрольних матчів проти найсильнішої команди у футзальному рейтингу ФІФА – збірної Іспанії .

- Олександр Петрович, після битв з іспанцями пристрасті вже уляглися і можна спокійно проаналізувати ігри з топ-командою світового футзалу…
- Головний висновок після матчів з Іспанією – з такою самовіддачею, яка була в нас, можна на рівних грати з найкращими командами світу. Що ми і довели не тільки в Іспанії, а і раніше в Португалії.

- Тем не менш, у першій грі в Іспанії в нас не все добре виходило…
- Так, після гри на «розборі польотів» я сказав хлопцям, що нам для впевненості не вистачило голу. І моменти були, і комбінації проходили, і стандарти. Якщо б забили – прийшла би впевненість і все могло скластися по іншому.

- Які зміни Ви зробили перед другим матчем?
- Великих змін не було – ми трохи змінили четвірки, дали більше зіграти тим, хто мало грав у першій грі. З самого початку ми навалилися на іспанців – реалізували свої моменти і відчули впевненість. Впевненість у тому, що і з найкращою командою у світовому рейтингу можна грати на рівних. Нажаль, ми наприкінці матчу пропустили двічі й це неймовірне розчарування і для тренерського штабу, й для всіх хлопців, й для вболівальників. Ми дуже хотіли перемогти, нажаль не вдалося..

- Ви вже проаналізували ту гру. В чому причина?
- Моя думка – це нещасний випадок. Там був простріл, м’яч влучив у голову Овсяннікову і зрикошетив у ворота. Ну, а поки приходили до тями, отримали і другий гол. Дуже прикро, адже ми показали класний футзал і протягом всього матчу вигравали у іспанців.

- 9 і 10 лютого у Львові збірна України зіграє два наступні контрольні матчі. Нашим суперником буде ще одна топ-команда європейського футзалу – Чехія. Можливі в нашій команді новачки?
- До матчів залишився місяць, тож я буду уважно дивитися ігри Екстра-ліги. І якщо хтось з футзалістів доведе, що він здатен підсилити збірну України - ми неодмінно викликаємо його на тренувальний збір. За чотири дні до матчів з Чехією ми зберемося разом і вже будемо планомірно готуватися до цих двобоїв!

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.