Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2278
0

Олександр ЮЗІК: «Ми плануємо провести зміни в колективі»

«Кардинал-Ровно» – «Приват» – 7:2. Послематчевый комментарий главного тренера криворожан

Олександр ЮЗІК: «Ми плануємо провести зміни в колективі»
Фото www.mfcprivat.com.ua

Не примушуючи чекати представників преси, за традицією першим на післяматчеву прес-конференцію з’явився головний тренер «Привату» Олександр Юзік.

- Приємно, що ми взяли участь в такій акції, яку провів МФК «Кардинал-Рівне». В такий важкий час нам треба обов’язково звернути увагу на те, що в нас відбувається в країні. Вважаю цю акцію вчасною, адже вона якраз для тих людей, які борються не на майданчику, а захищають нашу країну в зоні АТО. Тому ми всією командою підтримуємо таку акцію.

А відносно гри, чи відповідає їй рахунок? Ви всі спортивні люди, і все самі прекрасно бачили і розумієте ситуацію. І те, що відбувається на майданчику, і те, що поза ним. Сьогодні, на жаль, доводиться констатувати ще раз, і ніби в кожному інтерв’ю я це повторюю, постійно розмовляю з керівництвом клубу і хлопцями. На даний час в колективі є 5-6 чоловік, які вже зараз можуть досягати результату і на рівних грати з командами Екстра-ліги. Іншим же футболістам треба підтягуватися до необхідного рівня, намагатися виконувати те, що до них доносить тренер, та те, що відпрацьовується на тренуваннях, і не боятися втілювати це на майданчику.

Ніби у нас все проходить, як слід. Ми багато часу приділяємо аналізу ігор, тактичним напрацюванням на тренуваннях. І здається на тренуваннях все проходить, але, на жаль, цим і відрізняється досвідчений футболіст від новачків, які, вийшовши на майданчик в офіційній грі, про все забувають. Таке враження, що в їхній голові відбувається ніби збій, і вони все втрачають. Ось, коли вони навчаться не відрізняти тренувальну гру від офіційної, вірю, що тоді і буде результат. Я кожного разу їм довожу, що результат робиться від першої до останньої секунди. І якби не складалася гра, поки не прозвучить фінальний свисток, вона ще не програна.

Зрозуміло, що сьогодні «Кардинал» грав на результат, і хлопці очевидно були вже десь на новорічних святах – відкривали шампанське. Проте, ми в другому таймі створили достатню кількість моментів. Лише після пропущеного сьомого голу, я нарахував 5-6 моментів, після яких ми повинні були «розписуватися» у воротах. Ось тут і робиться результат. Я їм ще раз наголосив, що свого часу дуже розумна людина сказала: «Поки не відбувся фінальний свисток – гра не програна». Вони сьогодні цього не виконали.

Проте, якби там не було, я все одно привітаю хлопців зі стартом в Екстра-лізі. Хтось із них залишиться в команді, хтось ні. Ми плануємо провести зміни в колективі, і вже 17 січня, коли ми знову гратимемо тут уже кубкову гру, ви побачите значно змінений склад «Привату», і сподіваюся, що результат теж буде зовсім іншим. А сьогодні, маємо те, що маємо.

Наостанок хочу привітати всіх з наступаючими святами – з Новим роком, з Різдвом, побажати гарно відсвяткувати, і після свят з новими силами повернутися на майданчик.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.