Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1159
0

Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку»

«Спортлідер+» – «Локомотив» – 1:1. Післяматчевий коментар головного тренера «залізничників»

Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку»

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»:

- Сьогодні було відсутнє взаєморозуміння у хлопців. З чим це пов’язано? Можливо, емоційна втома. Результат – закономірний. Хочу сказати, що команда «Спортлідер+» проявила свої найкращі якості і, на мій погляд, ми цей матч могли і виграти, але, з огляду на те, як ми починали цю гру, результат закономірний. Єдине, що хочу відмітити – у вас зал якийсь зачарований: другий раз у цьому залі грає команда «Локомотив» і другий раз гравець команди «Спортлідер+» грає рукою у своєму штрафному майданчику, але цього не фіксують. Мабуть, якась магія.

- Чи вистачило мотивації у «Локомотива»?
- Якщо комусь в команді «Локомотив» не потрібні очки, я думаю, у них є причина у трансферний період задуматися щодо пошуків для себе іншої команди. Але у той же час, потрібно розуміти, що гравці «Локомотива» не роботи. Потрібно розуміти, що вони певний час проводять поза командою. Якщо хтось думає, що п’яти днів вистачає для відновлення команди, то я рекомендую вивчити чудовий предмет «Теорія спорту», де спортивні цикли розписуються. Перед нам стоїть реальне і конкретне завдання – отримати можливість ще раз грати у Кубку УЄФА. Для цього нам потрібно виграти чемпіонат України. Тому ми розраховуємо цикл таким чином, щоб вийти на пік в кінці сезону. Враховуючи, що хлопці будуть грати за Національну збірну України, тому ми нічого не форсуємо. Зараз є певне навантаження. На жаль, коли в інших командах пауза, і вони можуть підтягнути фізичну готовність, ми цього зробити не можемо. Доводиться між іграми вводити певні вправи, які позначають на стані команди. Хочу наголосити, що найголовніше – це результат, а його ми взнаємо лише в кінці сезону. Якщо ми все робили правильно, то виконаємо завдання, якщо ж ні – значить були допущені помилки з мого боку. Поки ми рухаємося по запланованому графіку, як потяг.

- Як вплине сьогоднішній результат на «Локомотив»?
- Ніяк. Цей результат проміжний, наше ж завдання – завоювання звання чемпіонів України, як ми це робили два роки поспіль. Як складеться у цьому сезоні, дізнаємося вкінці. Мене більше цікавлять елементи гри, які забезпечують результат, їх ми й будемо розглядати. Повторюся, «Спортлідер+» – хороша команда. «Спортлідер+» і «Локомотив» старалися, але не можу сказати, що хтось заслужив на перемогу. Нічия повністю закономірна.

Віктор ПАЛАМАРЧУК, спеціально для Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.