Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 декабря 2014, 16:22
1296
0

Будник вернулся в Ворсклу

Футболист полтавского клуба рассказал о своей аренде в чешском «Словане»

| Обновлено 19 декабря 2014, 16:22
1296
0
Будник вернулся в Ворсклу
Півзахисник атакувального плану Євген Буднік, який повернувся з оренди з чеського «Слована» з міста Ліберець, разом із дружиною зараз відпочивають на екзотичному Мадагаскарі. Прес-служба встановила зв’зок із Євгеном, щоб дізнатися, з якими почуттями він повертається в головну футбольну команду Духовної столиці України. 
 
«Мені дуже приємно, що ви мені зателефонували, цікавитеся справами. Отож, скажу, що дуже задоволений повернутися додому. За час, поки грав у «Словані», набув певного досвіду в чеському чемпіонаті, став мислити по-європейськи. Це стосується як суто побутових питань, так і ставлення до футболу в цілому. Весь цей час я, що цілком зрозуміло, слідкував за виступами «Ворскли», підтримував зв’язок з головним тренером та хлопцями. Своєю  натхненою працею й самовіддачею на тренуваннях буду намагатися заслужити довіру тренерського штабу», - резюмував Євген Буднік. 
 
Рік тому, маючи чинний контракт з «біло-зеленими», та не потрапляючи до стартової одинадцятки, молодий амбіційний гравець вирішив спробувати свої сили в клубі, зацікавленому в послугах футболіста. Сьогодні йому 24, він змужнів та готовий усіма силами допомогти своєму клубу у вирішенні турнірних завдань.  
 
Прес-служба ФК «Ворскла»
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.