Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Азии
| Обновлено 18 января 2024, 14:15
1786
0

Хавбек Ворсклы отправился на Кубок Азии

Санжару Турсунову покой только снится

| Обновлено 18 января 2024, 14:15
1786
0
Хавбек Ворсклы отправился на Кубок Азии

Зимовий антракт в українському чемпіонаті, футболісти в довгоочікуваній відпустці в колі родини, але не всім ворсклянам, як виявляється, випало щастя відновити сили на морях. Півзахисник «Ворскли» Санжар Турсунов одразу після закінчення осінньої частини чемпіонату, кинувся в тренувальний табір національної збірної своєї країни, яка зараз проходить останній етап підготовчої роботи до початку Кубка Азії. У далекій Австралії, де проходитимуть матчі фінальної стадії, команда Мірджалола Касимова стартує 10-го січня грою проти національної збірної Північної Кореї. 14-го січня узбекам належить битися з Китаєм, а 18-го числа Турсунов і компанія будуть позмагаються з сильною командою Саудівської Аравії. Залежно від того, як далеко зможе дійти збірна Узбекистану, півзахисник «Ворскли», який є ключовим виконавцем в головній команді своєї країни, буде перебувати в її розташуванні.

«Як бачите, відпочинок мені в це міжсезоння не світить (сміється), - але я радий, що беру участь у Кубку Азії, це дуже почесно виходити на поле у складі збірної своєї країни. Думаю, докладемо максимум зусиль, щоб пройти якомога далі. У цей момент буду стежити за ходом турецьких зборів «Ворскли» через всесвітню мережу, а вони, сподіваюся, будуть морально підтримувати мене. Якщо тренери дозволять мені кілька днів перепочити, буду, звичайно, дуже радий. А ні, значить, відразу ж примчусь в розташування «Ворскли».

У цьому час «Ворскла» вже на повну буде трудитися на своєму першому закордонному навчально-тренувальний збір у Туреччині. «Втягуючий», як його називають, етап зборів триватиме з 12 по 21-е січня.

Відповідаючи на запитання про гру «Ворскли» у сезоні, Санжар трохи задумався, а потім вимовив наступне:

«Однозначно, по нашому потенціалу ми зобов'язані були набрати більше очком, ніж маємо по факту. Футбол складається з дрібниць. Чогось, мабуть, не врахували, десь не добігли, хтось не зміг себе реалізувати повною мірою. Це нормально для спорту. Фізично ми підготовлені нормально, мотивації теж не позичати. Навесні будемо продовжувати рухатися до верхніх рядків турнірної таблиці», - з упевненістю в голосі заявив Турсунов.

У той час, поки Санжар тільки відновлювався після перельотів, морально «перезавантажуючи» себе, налаштовував на новий мотив, його збірна експериментальним складом мінімально обіграла в товариському матчі Палестину (1:0). З 14-го по 29 грудня в ОАЕ відбудеться завершальний збір національної команди Узбекистану. 20-го грудня узбеки поспаррингуються з Йорданією. Потім з різницею в три дні, 25 і 28 грудня, узбецька збірна двічі поміряється силами з Іраком.

ФК Ворскла

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 16 апреля 2024, 05:20 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.