Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
471
0

ТЛУМАК: «На нашому боці було все»

Андрій Тлумак прокоментував матч Карпат з Шахтарем

Ще свіжі спогади боротьби «помаранчевих» із «зелено-білими». Хоча вже й у розпалі підготовка до двобою із «Арсеналом». Один з героїв у складі «Карпат» погодився дати експрес-коментар кореспонденту «Уф».

— У грі з «Шахтарем» не все заплановане вдалося. Чесно кажучи, сподівались виграти.  Ми продемонстрували хорошу гру та створили впродовж матчу багато голевих моментів. На жаль, нам не таланило на завершальній стадії атак.

— Андрію, кого б ти виділив у складі «Карпат» та відзнач кращих гравців у складі суперника?
— Всі без винятку одноклубники діяли добре. І якби ще трохи талану, то, напевно, гірники поїхали б від нас ні з чим. У складі «Шахтаря» у першому таймі не вистачало Брандау та Марики. Напевно, гірники вирішили, що візьмуть нас голими руками, але їхні сподівання виявились марними. В другому таймі ці гравці значно посилили гру «помаранчевих» і створили поблизу моїх воріт багато голевих нагод. На нашому боці було все — і вболівальники, і власне поле. За таких умов дуже важко з нами грати всім грандам вітчизняного футболу.

— Поясни епізод, який стався на останніх хвилинах матчу, коли впритул по цілі головою бив Брандау.
— Звісно, оборонці помилились в цьому епізоді. Але, в принципі, я цю комбінацію прочитав. Я бачив, що йде передача на Брандау, і він збирається розстрілювати ворота. У момент удару я здійснив сейв і зумів відбити м'яч з-під поперечини.

—У наступному турі «Карпати» зустрічаються з «Арсеналом». Як іде підготовка до цього матчу?
— Ми до кожної гри готуємось серйозно. До Києва їдемо лише за позитивним результатом. У команді панує нормальна робоча атмосфера, і я сподіваюсь, що ми зможемо здійснити свої наміри. Звісно, ми усвідомлюємо, що «Арсеналу» зараз конче потрібні очки, адже команда ще не гарантувала собі прописки серед еліти. Без бою здаватись не збираємось, і вважаю, що в цей день ми розчаруємо київських фанів. В усякому разі, зробимо все від нас залежне задля досягнення позитивного результату.

Микола МОСКВІН, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.