Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 декабря 2014, 16:03
3455
16

Руководством ФФУ занялись правоохранительные органы

Следственными органами уже начато досудебное расследование по подозрению в отмывании денег

| Обновлено 05 декабря 2014, 16:03
3455
16
Руководством ФФУ занялись правоохранительные органы

Слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України «Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб». Інормацію про це внесено у ЄРДР. Про це повідомляють джерела Еспресо.TV.

В середу, 3-го грудня, президент ФФУ на брифінгу для журналістів заявив, що не бачить підстав для своєї добровільної відставки. Це було сказано у відповідь на довгий перелік системних помилок і зловживань допущених Коньковим, які виклали у своєму рішенні члени виконавчого комітету Федерації футболу Києва .

Список службових «гріхів» першого керівника національної федерації та його найближчого оточення вражає і вже неодноразово був опублікований у ЗМІ.

Згідно оцінки незалежних експертів, деякі «футбольні ініціативи» команди Конькова виглядають, як відверта розтрата коштів ФФУ в особливо великих розмірах. Опозиційні до чинного голови джерела у федерації стверджують, що мова йде про мільйони доларів США, які були витрачені зовсім не на користь вітчизняного футболу.

Від власних джерел у правоохоронних органах Еспресо.TV стало відомо, що за даними фактами слідчими органами вже розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 209 КК України «Легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом за попередньою змовою групою осіб». Інормацію про це внесено у ЄРДР. Деталі будуть опубліковані згодом.

Раніше Еспресо.TV неодноразово повідомляв, що Коньков діє не в інтересах України. В результаті його діяльності Україна втратила можливість поборотися за ЧЄ-2020, ледь не програла у справі «кримського футболу».

Раніше також ми повідомляли про те, як Анатолій Коньков планував «розпилити» гроші УЄФА та ФІФА на манеж у Вишгороді, але його вчасно зупинили. Спочатку УЄФА та ФІФА виділяли гроші на будівництво міні-стадіонів у регіонах Україні, але Коньков вирішив побудувати манеж. Тепер замість нього планують побудувати цих 17-18 міні-стадіонів.

Еспресо.TV

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Йоссар'ян
Це тільки юридичні підстави до його відставки ( точніше, лише сподівання, що САМ піде у відставку
-- примусити його до цього кроку в регламенті нема жодних важелів; а зі скликанням перевиборної конференції є суттєві проблеми -- рИгів у обласних федераціях, чиї голоси будуть визначати долю голови ФФУ, ще чималенько! ) за фінансові зловживання!...
Якби ж то ще можна було б його притягнути до відповідальності за антиукраїнську лінію, що під його головуванням провадила в життя ФФУ!!!
Ось і сьогодні елегантно обійшли ініціативу Карпат до Дня Війська в суботу розпочинати матчі в підтримку армії!... Ригівська ментальність спритно вивернулась та нав'язала взамін цього акцію в підтримку переселенців - тільки б не розгнівати Ахмєта!!!
В сміттєвий бак Коня та усю ту рИгівську шоблу з ФФУ!!!
Ще най згадають цьому "реформатору" ковбасні вітрини в Домі Футболу, аби закусон був завжди під рукою!...
Евгений Найт
Остаётся только порадоваться за правоохранительные органы, которые точно не упустят возможности срубить с "кристально чистого" ФФУ денег...
ggjldjlybr
извените запятую не там поставил долббо"бы вы ,
ребята
Dron
ппц нечаянно нагрянет)
sg-404
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mmkozik
коньков - чмо
shpachok54
Сплетуть лапті, навіть до ворожки не ходи.
wrath
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дядя Коля
ДАВНО ПОРА! КОНЬ ПОРА ДОМОЙ (В РОСТОВ) )))))))