Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 25 ноября 2014, 12:22
1538
0

Игорь ПЕТРОВ: «От поединка Карпаты – Шахтер остался осадок»

Специалист поделился мнением о прошедших матчах 13-го тура УПЛ

| Обновлено 25 ноября 2014, 12:22
1538
0
Игорь ПЕТРОВ: «От поединка Карпаты – Шахтер остался осадок»

«Карпати» — «Шахтар». Од стартового свистка гра йшла явно під контролем донеччан. У підсумку вони швидко створили комфортний доробок у вигляді двох забитих м’ячів. Після перерви, правда, «зелено-білі» мали сильніший і потужніший вигляд. Помітно, що вони пристосувалися до манери гри суперника, відтак почали організовувати непогані контратаки. Однак вищий клас «гірників» позначився: вони економили сили до матчу в Лізі чемпіонів і все одно зуміли довести поєдинок до впевненої перемоги. Зазначу, що впродовж двобою було чимало затримок через дії фанатів — це не красить наш футбол, отож залишився неприємний осад.

«Дніпро» — «Говерла». Господарі провели далеко не найкращу зустріч, у них мало що виходило на полі. Отож ми не побачили нічого притаманного дніпрянам: ні комбінацій, ні швидкостей. Вочевидь, потрібно віддати належне закарпатцям, які змогли знайти потрібні ключі. Навіть пропустивши м’яч, вони не занепали духом, тому по праву заслужили цю мирову.

«Металіст» — «Чорноморець». Варто аналізувати ситуацію в країні загалом. Оцей сезон навряд чи можна назвати повноцінним через конфлікт на сході, внаслідок чого аж п’ять колективів не можуть проводити домашні матчі у своїх містах. Це заважає сприйняттю цілісної картини першості. До того ж, чимало команд більшість очок здобувають удома. Од цього чемпіонату можна чекати все, що завгодно. Те, що протистояння між харків’янами та одеситами не відбулося, — зайве підтвердження.

«Металург» Д — «Волинь». Наголошу на тому, що донеччани цьогоріч дуже нестабільні: злети й падіння постійно чергуються. Гадаю, що це пов’язане насамперед із тим, про що говорив вище. Відтак потрібно з розумінням ставитися до цієї поразки. Щодо «хрестоносців»: лучани останнім часом суттєво додали, тож мають упевнений і потужний вигляд на полі. Водночас, притаманна їм самовіддача нікуди не зникла. Певним чином це допомогло їм святкувати перемогу на засніженій «Оболонь-Арені».

«Ворскла» — «Зоря». Найперше, позначилася відсутність ключових виконавців луганського ФК: Шевченка, Малишева, Пилявського. Натомість полтавці не відчували жодних проблем у цьому плані. Тим більше, Міщенко одужав після перелому ноги. Олег у другому таймі неодноразово допомагав партнерам у атакувальній фазі, саме з його передачі розпочалася комбінація, яка завершилася другим узяттям воріт. Таким чином, підопічні Сачка цілком заслужено зуміли перервати безвиграшну серію, одночасно зупинивши безпрограшний хід луганців.

«Металург» Зп — «Динамо». Видно, що запоріжці були вмотивованими. Загалом, мали кращий вигляд, ніж раніше. Напевне, впродовж паузи у чемпіонаті особливо займалися функціональною підготовкою. Що стосується динамівців, вони молодці, що проявили характер у тяжкому двобої. Намагалися за будь-яку ціну повернутися додому з трьома заліковими пунктами, щоби використати осічку «Дніпра».

Український футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.