Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1170
0

Студенты встретились с тренерами молодежной сборной Украины

Сергей Ковалец с помощниками провел методическое занятие для учащихся

Студенты встретились с тренерами молодежной сборной Украины
ffu.org.ua

У понеділок, 17 листопада, тренерський штаб молодіжної збірної команди України провів методичне заняття зі студентами Національного університету фізичного виховання та спорту України.

У заході взяли участь головний тренер молодіжної збірної Сергій Ковалець, тренер з фізпідготовки В'ячеслав Нивінський, а також перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов.

Протягом своєї вступної промови Анатолій Попов припустив, що у студентів, які відвідали тренувальний збір молодіжної збірної на стадіоні НТК ім. В. Баннікова, а також переглянули товариський матч команди Ковальця зі збірною Туреччини, з’явилися певні думки з приводу проведених футбольних заходів, що й стало темою подальшої дискусії.

«Сьогодні багато залежить від вас. Якщо ви хочете рости і вдосконалюватися, вам для цього, в першу чергу, необхідні бажання і потреба знань. Ви спостерігали за тренуванням молодіжної збірної України, подивилися матч із Туреччиною. Ми розуміємо, що країні потрібне не тільки нове покоління талановитих футболістів, але й викладачів та тренерів», - зазначив перший віце-президент ФФУ.

Протягом зустрічі, організованої в рамках проекту Федерації футболу України «Кадровий резерв українського футболу», студенти разом із тренерським штабом «молодіжки» провели розбір матчу між збірними України та Туреччини, який, як відомо, завершився перемогою «синьо-жовтих» із рахунком 2:0.

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.