Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
6275
32

Йожеф САБО: «Украина будет не выше третьего места»

Футбольный специалист - о результатах выступления сборной Украины в отборе на Евро-2016

Йожеф САБО: «Украина будет не выше третьего места»

Про загальне враження. Що сказати? Яке може бути враження про матч із таким суперником, як Люксембург? Виграли — й крапка. Щодо гри… У першому таймі ми майже горіли — якби в нас був інший суперник, бодай трохи сильніший, ми пропустили би два м’ячі — люксембуржці такі моменти мали, що просто диво, як ми не пропустили. Такі контратаки не можна пропускати… Ну, а Ярмоленко — це вже Ярмоленко, тут уже величина.

Про гру центру оборони. Там не тільки помилялися конкретно Хачериді — Ракицький, усі страшенно помилялися. Особливо хочу «відзначити» гру наших центрхавів — що можуть зробити оборонці? Моментами виглядало так, що наші хлопці (через власну організованість) заважали один одному. Це ж Люксембург — хоч би що там ми говорили про зростання загального рівня світового футболу. Там країна складається з однієї вулиці, там уся протяжність країни — 10 км! У них виступають футболісти, котрі грають у других-третіх лігах європейських держав, не може Україна з таким суперником грати настільки неорганізовано, як ми в першому таймі.

Про гру Тимощука. Вище я вже говорив про роль нашої середньої лінії в тому, як нас люксембуржці розривали до перерви… Показовий момент: іде контратака люксембуржців, Тимощук помиляється позиційно, потім намагається наздогнати суперника й не може. Роки вже не ті. Не хочу когось образити, але скажу: мабуть, Анатолій уже відіграв своє. На його місце вже давно треба було почати пошук інших виконавців… Ніби є Сидорчук, але з ним треба провести певну виховну роботу: нагадати йому, що він, найперше, — опорник. А то він майже весь час проводить у штрафному суперника, весь час хоче забити. А хто ж буде оборонятися? У нас у суботу весь півзахист недопрацьовував у обороні — це просто неприпустимо! Навіть якщо перед нами — Люксембург… Так, я можу зрозуміти, чому не допомагав обороні Олійник — у нього, гадаю, функція така була, Фоменко просто звільнив його від чорнової роботи. Це був правильний хід нашого тренера, Денис міг забити кілька м’ячів іще до перерви, просто не реалізовував. Але ж інші — де інші?..

Про арбітра. Справді, я давно не бачив такої кількості ударів ліктями — й з нашого, й особливо — з їхнього боку. Що тут сказати? Це такий футбол сьогодні. Зверніть увагу: як часто сьогодні б’ють один одного, тримають не просто рукою — обома! Навіть у штрафному. Навіть маючи картки… Іноді дивлюся й маю враження, що переді мною — не футбол, а боротьба. Різновид вільної боротьби.

Про наші перспективи. Гадаю — не вище третього місця. Я ж професіонал, порахував, що й до чого. Ось словаки: взяли троє очок в Києві, потім обіграли Іспанію, а в суботу — Македонію; наступні два матчі в них — із Люксембургом, там буде шість очок, по тому з македонцями, буде три, а опісля вони приймають нас удома… А ми — чи візьмемо бодай очко з іспанцями?..

УФ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 30
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sync123
P.S. почему бы вам не поставить на победу Словакии в ЧЕ2016, раз они так круты? Коэффициент приличный, букмекеры чтото путают, пользуйтесь моментом
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Fletch_64
Так даже этого будет теперь мало!!! Чтобы победой над Словакией всего лишь сравняться (!) с ними, необходимо минимум три очка у испанов отобрать!
Fletch_64
Вью Сабо дал ДО матча с Литвой. Матч показал, как посредственны мы в тактическом смысле в атаке, какие халявщики мы в оборонительных противодействиях!
Так что, действительно, не выше третьего места в нашей группе при сложившемся раскладе сил.
Тактически на фоне испанов и словаков мы выглядим "жалкими, ничтожными личностями"!...
Какими-то анархистами и пофигистами..
уух (праскурафф)
Хрюн Моржов, 18.11.2014 17:26
Новый осьминог Пауль объявился?
=================================
маразмног Йося
уух (праскурафф)
Хрюн Моржов, 18.11.2014 17:26
Новый осьминог Пауль объявился?
=================================
маразмног Йося
уух (праскурафф)
Хрюн Моржов, 18.11.2014 17:26
Новый осьминог Пауль объявился?
=================================
маразмног Йося
makas11
не надо быть специалистом чтобы такое спрогнозировать 2 матча с испанией и гостевые игры с словакией и македонией. Поезд ушел улыбаемся и машем.....
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Хрюн Моржов
Новый осьминог Пауль объявился?
korobkoww
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
whitelight
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Istm
походу, "футбольных экспертов" нужно упразднять.
Лучше б комменаторов нормальных больше появилось.
ViclyPucly
Експерти хренові... "Зозуля не в формі", "багато травмованих", "Конопля не той"... таке враження, що відбір закінчується в грудні 2014. Треба вірити в Команду і підтримувати її, а не нити!!! Україна обов`язково побореться за перемогу в групі!!!
Local78
Хоча загадувати ранувато ще, але плей-офф найбільш реальний розклад для нашої збірної.
wildva
В современном футболе любой может обыграть любого. Главное желание и немного везения. Интересно было бы услышать прогноз Сабо на недавний матч Фареры-Греция.
posaliv
Вот старый хрен, только каркать умеет. Некоторые вещи необязательно говорить на всю страну , даже если там и есть доля правды. Сомневаюсь, что такие прогнозы положительно скажутся на моральном настрое наших ребят. А потом он начнет опять каркать - "Вот я же говорил!"
petja.88
Не розумію чому дехто тут мінусує.Після такого 1 тайму як з Люксембургом нормальний тренер подає у відставку.Зозулі гра в цьому сезоні не йде і Фоменко вперто ставить його в основу....
garik83
В прошлом отборе перед игрой с Черногориеей(на выезде) тоже никто не верил что Украина победит!
Так что ненадо сильно словаков хвалить,и на старуху бывает....
Так что поглядим ешо)
Валерий Литвиненко
Не люблю Сабо болею за Украину но такова реальность Словакия побеждает там где никто от нее не ожидал этого Одна надежда победить Словакию на ее поле