Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 ноября 2014, 10:09
2869
31

Профутбол: КДК нарушил Регламент по делу Калинича

Программа «Профутбол» подозревает КДК ФФУ в нарушении Регламента чемпионата

| Обновлено 17 ноября 2014, 10:09
2869
31
Профутбол: КДК нарушил Регламент по делу Калинича
КДК ФФУ порушив регламент взявши на розгляд епізод матчу 12-го туру УПЛ між Шахтарем і Дніпром, в якому Степаненко зіткнувся з Каліничем.
 
Вся справа в тому, що КДК не має права розглядати епізод котрий арбітр бачив і дав оцінку цьому епізоду. КДК має право розглядати тільки ті моменти які залишилися не в полі зору арбітра.
 
Про що й свідчить стаття 33. Застосування дісціплінарніх санкцій:
 
Пункт 3. Застосування дисциплінарних санкцій у вигляді попереджень (жовті картки) і/або вилучень (червоні картки) за порушення Правил гри до, під час та після матчу покладено винятково на арбітра матчу.
 
Пункт 2.8. Дисциплінарні санкції можуть бути застосовані також у тому випадку, коли арбітр не бачив порушення Правил гри і тому не прийняв ніякого рішення з цього інциденту. Відповідно до Регламентів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд професіональних клубів у цьому випадку клуб може направити до Комітету арбітрів ФФУ (копію до Професіональної футбольної ліги України) відеозапис матчу (у вищій лізі з трьох позицій), але не пізніше трьох діб після закінчення матчу.
 
Тобто, говорячи на простий хлопський розум (щоб усі зрозуміли), КДК взагалі не мав права відкривати справу по відношенню до епізоду Степаненко-Калінич. Тому що арбітр бачив порушення, він зупинив гру і призначив штрафний удар в сторону «Шахтаря» (який потім перекваліфікував в спірний мяч).
 
Отже нам цікаво, чому КДК ФФУ взялось за розгляд цього епізоду? Яким пунктом регламенту керувався КДК відкриваючи справу по епізоду Степаненко-Калінич?
 
Але керуючись Регламентом ФФУ ми можемо сміливо і з усією впевненістю сказати що: КДК грубо порушив Регламент і повинен понести покарання.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
А по чому ти судиш розібрався він в ситуації чи ні Може він розібрався якраз то і вирішив не карати Калінича, тому що вважав, що там не було відмашки? Чи по твоєму, щоб арбітр розібрався то потрібно неодмінно впаяти комусь жовту чи червону?? Відкрию тобі секрет: В футболі бувають порушення які не тянуть ні на жовту ні на червону! І арбітр можі розібратись в ситуації і без покарань!
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Саму ситуацію арбітр бачив, так як стояв не далеко від епізоду! Вважав що там нічого не було в тій сиуації і вирішив дати грати далі! Але коли побачив кров то зупинив гру! Знову ж таки: Побачивши кров арбітр не покарав Калінича. Значить вважав що той грав не навмисно і не заслуговував на покарання! Які питання?
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Клініка.. Суддя помітив епізод! Зупинив гру! Вийшли лікарі на поле! Але суддя вирішив не карати Калінича! Що тобі не зрозуміло? Крім того, суддя стояв в декількох метрах від тої ситуації і все він бачив! А не покарав Калінича так як вирішив що удар був ненавмисним (Що перший фолив Степаненко валивши Калінича, в наслідок чого Калінич падаючи зачепив Степаненко) Йді лікуйся і вчи Регламент. А то твоя тупість вже перевешує всі норми))
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
makas11
судья отработал этот эпизод судья принял решение не наказывать. что тут не понятного?Если вам хочется услышать только то что калинич виноват пишите заявление на утройсво на работу в КДК или ШД))) там вас примут
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Аахахахах)) Це вершина тупості від Міндоліна)) Суддя не побачив порушення але поставив штрафний в сторону Шахти)) Одне запитання: Якщо суддя не побачив, то як він поставив штрафний)))? Ну ти і дурік)))
makas11
арбитр видел эпизод он его отсудил))) ты действительно тупой или прикидываешься?КДК имеет право рассматривать только незамеченые моменты вышедщие из поле зрения судьи. а тут судья увидел нарушение степаненко свистнул шахеру фол потом остановил игру из за крови у степаненко потом нНЕ НАКАЗАЛ никого и продолжил игру спорным мячем. Все согласно правил и полномочий судьи)))))
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Для даунів наподобі тебе обясняю: "Никак не отреагировал" це означає: Не помітив епізод! А суддя його помітив, зупинив гру, дав штрафний в сторону Шахтаря. При цьому всьому він не покарав Калінича. Вот тобі і Регламент в руки! Чи ти настільки тупий, що навіть не можеш розібратись в регламенті в даній ситуації?
makas11
Да просто головой господа думайте если КДК начнет оспаривать решение судьи на поле тогда матчи ФФУ будет судить не судья а КДК
А по факту вот обязанности и права судьи на поле.:РЕШЕНИЯ СУДЬИ
.....РЕШЕНИЯ СУДЬИ ПО ФАКТАМ, СВЯЗАННЫМ С ИГРОЙ, ЯВЛЯЮТСЯ ОКОНЧАТЕЛЬНЫМИ.
.....СУДЬЯ МОЖЕТ ИЗМЕНИТЬ РЕШЕНИЕ ТОЛЬКО В СЛУЧАЕ, ЕСЛИ ОН ПОЙМЕТ ЕГО ОШИБОЧНОСТЬ ИЛИ (НА ЕГО УСМОТРЕНИЕ) ПО РЕКОМЕНДАЦИИ ПОМОЩНИКА СУДЬИ, НО ПРИ УСЛОВИИ, ЧТО ОН ЕЩЁ НЕ ВОЗОБНОВИЛ ИГРУ.
что тут еще можно добавить....и что тут расследовать кдк . судья отсудил эпизод судья принял решение по нему ВСЕ ТОЧКА.А то так дорассматриваемся до тогг что спорные мячи засчитанные судьями будет отменять КДК и нашу федерацию футбола исключат из ФИФА за нарушение регламента фифа.
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Ну почнемо з того, що ця стаття це не від профутболу а від нашого сайту! Весь текст повністю взятий з нашого сайту (Неофіційним сайтом Дніпра "Причалом") Але на причалі чомусь зробили таку назву статті) Статтю ми вчора писали! Ось "Первоисточник" www.dniprolive.dp.ua/news/oficijno_kdk_porushiv_reglament_po_spravi_kalinicha/2014-11-17-5043
Профутбол дійсно теж задавався цим запитанням, але увесь текст статті взятий із нашого сайту!
makas11
Не пойму логики...Значит если программа "плюсы" на 60% принадлежат Коломойскому через них нельзя задать вопрос -" Почему КДК нарушило регламент?" Другими словами если по чьей то указке хотят дисквалифицировать забивающего форварда команды которая является конкурентом ШД за места в ЛЧ действуя без пра на данную дисквалификацию руководство клуба и владелец его должен просто молчать?
arhevgen
Поставлен конкретный вопрос, - ЯКИМ ПУНКТОМ РЕГЛАМЕНТУ КЕРУВАВСЯ КДК ...? Должен быть такой же чёткий ответ (если он есть...) . Или начинаем жить по - закону (по -новому) или живём как раньше. Тогда, возможно, возникнет другой вопрос, - по какому пункту регламента членов КДК бросили в мусорные баки. Выбор за вами КДК.
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
solova63
Интересно, с чем несогласны минусовавшие? С тем, что ПЛЮСЫ принадлежат коломойскому, или с тем, что ему же принадлежит ДД? Смешные люди, можно подумать, что от поставленного минуса что-то поменяется...
solova63
[quote valenok2-1, 17.11.2014 10:15]Хотелось бы разъяснений от КДК, а лучше от ФФУ, почему взялись расматривать это дело. Если вообще его рассматривают.
Профутбол это любительская организация не имеющая к этому делу никакого отношения. А стало быть её мнение (мнение Цыганека и его хозяев) можно игнорировать.[/qu
ПРОФУТБОЛ выходит на "ПЛЮСАХ", как известно. "ПЛЮСЫ", как и впрочем ФКДД, принадлежат бене. Беня в нынешних украинских реалиях - некоронованный король. У кого то разве есть сомнения, что у него власти поболее будет, чем у Пороха?
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alessandro13
КДК - это Клуб Динамо Киев?!
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron
Пора под КДК мусорные баки свозить)
п.с. valenok2-1 - это любительский болельщик, не имеющий к этому делу никакого отношения. А стало быть его мнение (валенка2-1 и его хозяев) можно игнорировать