Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 ноября 2014, 18:23
1049
0

Александрия минимально обыгрывает Гелиос

На перерыв команда Владимира Шарана уходит в хорошем настроении

| Обновлено 16 ноября 2014, 18:23
1049
0
Александрия минимально обыгрывает Гелиос
Як і очікувалося, матч розпочався з атак олександрійців. Вже на 2-й хвилині, після стандарту, А.Сухоцький відкинув пас на Є.Банаду, який зробив передачу в центр штрафного майданчика, але захисники «Геліоса» вибили м’яч на кутовий. За кілька хвилин, після багатоходівки наших гравців, В.Грицук віддав передачу на Є.Банаду, але голкіпер «сонячних» зіграв надійно, заволодівши м’ячем. Свій перший удар по воротах олександрійців гості завдали лише  на 14-й хвилині, але харків’янин пробив значно вище поперечини. За кілька хвилин гості провели гостру атаку. Після діагональної передачі на Є.Швидкого, М.Імереков в останній момент в підкаті вибив м’яч в нього з-під ніг. Господарі поля відповіли швидкою атакою. Після багатоходівки С.Старенький – В.Грицук – Ю.Коломоєць, останній віддав пас на хід А.Сухоцькому, але Артему не вистачило швидкості і момент було втрачено. Наші земляки продовжували насідати на ворота харків’ян.
 
На 22-й хвилині матчу, після подачі А.Сухоцького з кутового в штрафний майданчик, М.Імереков пробив головою, але м’яч пролетів поряд зі стійкою. Маючи беззаперечну перевагу в контролі над м’ячем, олександрійці могли пропустити першими. О.Олійник, знаходячись в близькості до воріт, пробив в дальній кут, але А.Новак вчасно зреагував на цей удар і в блискавичному стрибку переправив м’яч на кутовий. Під завісу першого тайму двічі мав можливість відзначитися у воротах гостей С.Басов. В першому випадку він не зумів правильно розпорядитися м’ячем і захисники вибили м’яч на кутовий, а в другому – головою пробив поряд зі стійкою. Захопившись своїми атаками, олександрійці пропустили гострий випад «сонячних», коли на 1-й доданій арбітром хвилині М.Імереков в боротьбі з гравцем «Геліосу» порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. На щастя, для наших земляків С.Панасенко пробив вище воріт.
 
Другий тайм, як і перший розпочався з атак олександрійців. На 53-й хвилині, А.Чорній накрутивши декількох захисників в штрафному майданчику, віддав націлену передачу на О.Іващенка, але Олександр з розвороту пробив над поперечиною. За кілька хвилин хорошу можливість відкрити рахунок в цьому матчі втратив капітан «сонячних» С.Лобойко. Сергій забарився з ударом і захисник трьохкольорових М.Імереков ліквідував загрозу. Намаючись посилити гру своїх підопічних в нападі, В.Шаран випустив на поле В.Пономаря, О.Гуськова та О.Іващенка. І от на 77-й хвилині спрацювала ця заміна. О.Іващенко зробив діагональну передачу на О.Гуськова, той в дотик робить націлений пас В.Пономарю, який відірвавшись від захисників, пробив низом крізь голкіпера – 1:0. Намагаючись відігратися, гості всіма силами пішли вперед і ледве не пропустили вдруге, коли на 5-й доданій арбітром до основного часу хвилині Ю.Коломоєць вийшовши віч-на-віч з голкіпером Д.Сидоренком, з вигідної позиції пробив значно вище воріт.
 
За традицією, ТОВ «Колега» запровадило приз для «Кращого гравця матчу». На думку представників компанії в цьому матчі ним став олександрієць – захисник Максим Імереков. Одразу після зустрічі йому і було вручено нагороду.
 
 
«Олександрія» - «Геліос» - 1:0
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Імереков, Басов, Ломко, Запорожан – к/к, Банада, Старенький (Пономар, 60), Чорній (Гуськов, 65), Грицук (Іващенко, 46, Чепурненко, 85), Коломоєць.
«Геліос»:Сидоренко, Олійник (Шаврін, 82), Сартіна, Лобойко – к/к, Пінчук, Луценко, Чучман, Савін (Сікорський, 90), Швидкий (Собко, 68), Панасенко (Ковальов, 62), Субочев.
Попередження: О.Ломко (32), В.Пономар (61), Є.Банада (84) – І.Луценко (2), О.Олійник (15), Д.Сартіна (44), А.Ковальов (86).
Гол: В.Пономар (77). На 45+1-й хвилині С.Панасенко не реалізував пенальті (вище воріт).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.