Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 ноября 2014, 20:29
3271
1

Сергій Владико представив проект АФЛУ на семінарі ФФУ

У Будинку футболу відбувся семінар з розвитку масового футболу

| Обновлено 12 ноября 2014, 20:29
3271
1
Сергій Владико представив проект АФЛУ на семінарі ФФУ

11 листопада у Будинку футболу відбулась чергова значуща подія у житті спорту №1 у світі. Цього разу до Києва з’їхались представники футбольної спільноти з усієї країни, щоб прийняти участь у семінарі з розвитку масового футболу в Україні.

Не залишився без уваги і молодший брат футболу – футзал. Оскільки в останні роки аматорський футзал набуває усе більшої популярності, організатори семінару виступили з пропозицією запросити до обговорення представників Асоціації міні-футболу (футзалу) України. На заході були присутні президент АМФУ Сергій Владико та віце-президент АМФУ Вадим Каганов.

У своєму виступі Президент АМФУ приділив багато уваги розвитку проекту Аматорської футзальної ліги України, як одному з напрямків розвитку масового футзалу. Сама презентація вразила присутніх… Досить лише згадати, що на даний момент у проекті беруть участь близько 60 000 гравців та уболівальників! Після виступу відбулось обговорення, у якому організатори та гості семінару високо оцінили проект АФЛУ, а також обмінялись думками щодо розвитку масового футзалу в Україні.

Загалом захід тривав близько восьми годин, за які було обговорено та вирішено багато нагальних питань. Серед таких розробка програми розвитку масового футболу, створення якомога більшої кількості доступних змагань, проблема розвитку дитячого футболу, відсутності якісних спортивних споруд тощо.

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Alex Mrozowicz
Ну и? Что то приняли? Решили? Или как обычно "обсудили" и все...