Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 ноября 2014, 17:14
3730
16

Очередной выпад Карпат в адрес ФФУ

Руководство львовского клуба вспоминает старые грехи Федерации футбола Украины

| Обновлено 12 ноября 2014, 17:14
3730
16
Очередной выпад Карпат в адрес ФФУ
Официальное обращение львовских «Карпат» к общественности:
 
«13 листопада 2014 року об 11:00 у Будинку футболу відбудеться засідання Комітету з етики та чесної гри ФФУ, де буде розглянуто висловлювання, які були нещодавно зроблені генеральним директором ФК «Карпати» в інтерв’ю програмі «ПроФутбол», де йшлося, зокрема, про корупцію в українському футболі. 
 
Висловлюючи свою готовність до діалогу на окреслену тему, ФК «Карпати» також пропонує внести до порядку денного розгляд випадку, що трапився напередодні матчу за Суперкубок України-2014 і чомусь був цілковито проігнорований Комітетом з етики. А саме – дати оцінку таємній зустрічі голови Комітету арбітрів ФФУ Василя Мельничука та адміністратора «Шахтаря» Даміра Зіннатулліна, якого у минулому неодноразово звинувачували у тиску на суддів під час матчів донецької команди.
 
Нагадаємо, що факт такої зустрічі зафіксував і оприлюднив екс-рефері ФІФА Сергій Шебек: «Складається враження, що Василю вручили цю посаду лише для того, аби він захищав інтереси одного з клубів Прем’єр-ліги. І як захищає? Не за законом, а в ресторані, сидячи за столом з одним з представників цього клубу і виголошуючи тости за майбутні їхні перемоги. І коли? Напередодні відкриття нового сезону-2014/15. Так, Київ — велике місто, але нікуди від людських очей не сховатися».
 
А сайт «Футбольний клуб» підтвердив даний факт, оприлюднивши аматорське фото зроблене у київському ресторані «777», де й відбулась згадана зустріч, що в будь-якій іншій європейській країні спричинила б нечуваний скандал та блискавичне внутрішнє розслідування. Однак ФФУ і підконтрольний йому Комітет з етики навіть оком не повели, наче нічого і не було – жодної реакції!

 
Скільки ще часу правити балом нинішнім господарям Будинку футболу – вирішить черговий Конгрес ФФУ, призначений на 18 грудня. Однак той «букет» скандальних рішень та кричущих помилок у виконанні Попова та його команди не залишають сумнівів – криза у ФФУ поглибилась настільки, що змія вже пожирає свій хвіст».

ФК Карпаты
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bogdan Osipenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nik135
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
korobkoww
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ПАТРІОТ
Думаю що нічого не зроблять...тому що гроші понад усе...шкода що знищують Український Футбол...Ганьба ФФУ - у відставку!
makas11
если после таких снимков ффу не отлучит от футбола и того и другого то они просто продажные дефки)а шахтер покупной чемпион)
ComandaA
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Lion
Дамир снова засветился как же так.............
В Денисова еще есть время до воскресенья, чтобы очередной раз оправдывать этого горе администратора!!!!
makas11
Швецова за подобную встречу фифа пожизненно отстранила от футбола)))) по требованиям этики фифа любой сотрудник судейского корпуса ОБЯЗАН сообщать о любых контактах с представителями тех или иных клубов. Слава дамир))))
t2_romario
Тут задавали вопрос, а знает ли Колина? Так он походу с Палкиным в соседнем ресторане ужинал
airwolf77
десепаратизировать...да и мусорные баки ещё в тренде...а не так как с Шуфричем-Кутузовым
Николай(Донбасс)
Не зря же я его именую ШАХРАЙ-КЛУБ, и никак иначе...
andrjke
Ну то что Шахтер работает с ффу и судьями то это не новость.
bonv
Паленим пахне.. смердить..