Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1135
1

Волынь проведет два спарринга во время паузы в чемпионате

Луцкий клуб встретится с аматорскими коллективами

Клуби УПЛ відпочиватимуть до 22 листопада – базового дня проведення матчів 13 туру. Втім, не всі футболісти будуть без ігрових навантажень: ця пауза, як і інші осінні, пов’язана із проведенням матчів національних збірних.

Два гравці основного складу  «Волині» відбули у розташування своїх національних збірних. Сандро Кобахідзе гратиме у п’ятницю 14 листопада відбірковий поєдинок ЧЄ-2016 Грузія – Польща (Тбілісі), а Ерік Бікфалві викликаний на матчі Румунії із Ірландією та Данією (14 та 18 листопада, Бухарест). Майкл Бабатунде, якого викликали у збірну Нігерії, не зміг відлетіти до Африки, адже минулого тижня йому зробили операцію на коліні.

Решта гравців «Волині» після перемоги над «Олімпіком» отримали нетривалі канікули й зберуться на тренування у п’ятницю. На суботу 15 листопада й понеділок 17 листопада у «хрестоносців» заплановано два контрольні поєдинки проти кращих наразі команд чемпіонату Волині.

У суботу «Волинь» зустрінеться із боратинською «Ласкою», а в понеділок – з «Луцьсантехмонтажем-536». На тижні перед виїзним матчем із донецьким «Металургом» (Київ, стадіон «Оболонь», 23 листопада, 14.00) лучани зіграють двосторонній спаринг.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lubart`s Castle
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил