Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 ноября 2014, 11:51
838
0

Игорь ПЛАСТУН: «Мы прибавляем с каждой игрой»

Футболист «Карпат» поделился впечатлениями от матча с «Динамо»

| Обновлено 10 ноября 2014, 11:51
838
0
Игорь ПЛАСТУН: «Мы прибавляем с каждой игрой»
Після виснажливого поєдинку із київським «Динамо» захисник «Карпат» Ігор Пластун відповів на запитання Інформаційного центру.
 
«Суперника ми вже знали. Навіть попри пропущений гол наприкінці кубкового матчу, нам були відомі їхні сильні і слабі сторони, те, як вони грають. Але у футболі так буває: ти можеш все про всіх знати, але ключову роль грає майстерність. Все вирішується на полі. Сьогодні ми зіграли внічию – це добрий результат для нас. Я особисто задоволений».
 
«Коли у другому таймі на поле вийшли Ярмоленко і Кравець нам не те щоб важче стало. Важко було постійно, до того часу, коли «Динамо» не залишилося в меншості. До цього нас трохи притисли, але ми грамотно трималися. Єдине, на стандартах вони нас давили кількісно».
 
«Ми чуємо, що додаємо з кожною грою. Могли сьогодні і програти, але в матчі з такою командою як «Динамо» ми виглядали добре. Був малюнок нашої гри. Ми старалися йти в контратаки, хоч їх і не було так багато. Але загалом ми впоралися з завданням. Я вважаю, що наша команда виглядає краще з кожною грою. Зараз у нас ще три матчі є, потрібно в них набрати якомога більше очок і готуватися до другої частини чемпіонату». 
 
«Чи впливало на нас зняття очок? Впливало – ми мали потрійну мотивацію. Ми маємо вилізти з цієї ситуації, незважаючи на очки, які з нас знімають. Це буде показово в плані духу нашої команди. Ми маємо це робити в кожній грі і не дивитися на те, що з нами роблять» – підсумував Ігор Пластун. 
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.