Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 ноября 2014, 09:34
1846
0

Артем ШАБАНОВ: «Олимпик не сидел в защите»

Защитник луцкой «Волыни» поделился впечатлениями от матча против «Олимпика»

| Обновлено 10 ноября 2014, 09:34
1846
0
Артем ШАБАНОВ: «Олимпик не сидел в защите»
Захисник «Волині» Артем Шабанов відіграв цілком пристойно сьогодні, відзначився кількома важливими підкатами, страхував партнерів на флангах… Артем поспілкувався про це після матчу із клубною прес-службою.
 
- Після першого тайму глядачі каналу «2+2» саме тебе визнали кращим гравцем у складі «Волині». Надійною була «Волинь» сьогодні в захисті?
- Якщо зіграли двічі поспіль на нуль в тилу – отже, все добре склалося. Я ж взагалі-то центральний захисник за амплуа. Як не крути, але тут почуваюся найкраще. Грав в опорній зоні і ліворуч в захисті, бо того вимагали тренери і ситуація.
 
- Легко знайти спільну мову із Жунічем?
- Оскільки не пропустили сьогодні, отже легко порозумілися (посміхається). «Олімпік» не сидів в захисті, а ми оборонялися більше позиційно. Із Івіцею страхували один одного, у принципі нічого нового не було, адже у зв’язку із травмами моїх партнерів ми останнім часом награвалися у центрі оборони. Віталій Володимирович перед матчем просив не давати розігнатися швидким гравцям «Олімпіка». Думаю, що це нам вдалося.
 
- Як налаштовувалися на цей матч після серії без перемог?
- Відновлювалися після цих матчів в основному думками про те, що пропущені голи і поразки слід якомога швидше забути. Думали про наступні матчі, в Ужгороді вперше за багато турів не пропустили і от сьогодні довели, що попередні великі поразки навчили нас дечому. Тепер попереду перерва в чемпіонаті, хотілося б продовжити в тому ж дусі.  

ФК Волинь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.