Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1357
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Недооцінки суперника не було»

Кардинал-Ровно» – «Спортлидер+» – 2:5. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Недооцінки суперника не було»

На відміну від тренера гостей, головний тренер господарів Сергій Піддубний дещо примусив себе зачекати, але це і зрозуміло, адже він безпосередньо перебував на майданчику, тому і затримався в роздягальні.

- По самій грі, хочу сказати, що наробили багато помилок, як-то кажуть – невимушених. У першому таймі намагалися нав’язувати свою гру, створювали комбінації, хороші моменти, але голи не позабивали. І після першого тайму пішли з майданчика за рахунку 1:1. А ось в другому таймі пропустили голи в простих ситуаціях. Помилялися і коли треба було самим забити. Нібито створили комбінацію, зробили більшість, але не точний останній пас, і вийшло, що бігли в атаку, а потрапили в полон. Виходило так, що помилялися, якраз наші досвідчені гравці.

Я думаю, що все-таки таке буває. Не хочу рубати з плеча, що це щось жахливе, якийсь провал. Гру потрібно розбирати, виявляти помилки, щоб в подальшому їх не допускати. Були в нас виходи один в один, які потрібно було реалізовувати. Удари в порожні ворота потрібно забивати, якщо вже немає воротаря, то треба заносити той м’яч у ворота. Хотілося б, щоб такі голи все-таки забивалися.

Що стосується першої четвірки, яка частіше пропускала, то тут, напевно, я помилився в тому, що ми перегравали на майданчику. Можливо потрібно було частіше мінятися. Тому нас не вистачало якраз фізично, ми підсідали і не встигали вертатися. А коньком «Спотртлідера+» якраз і є контратаки. А так я думаю, їм було б важко щось зробити. Тому перш за все вважаю, що помилився я. Навіть, за рахунку 1:0, а згодом – 1:1, треба було сісти і грати простіше, а я примушував хлопців награвати комбінації, які ми маємо зробити. Але все-таки, на мою думку, це рано чи пізно має дати свої плоди, гравці притруться один до одного, адже зараз нові четвірки, і дещо не вистачає зіграності.

Як на мене, то новий майданчик для нас плюс, але після однієї підлоги, потрібно ще звикнути до другої, адже зараз м’яч вже по-іншому ковзає. Навіть, можна сказати, що ми грали в рівних умовах, адже у «Спортлідера+» аналогічний паркет. Можливо, за розмірами майданчик і не такий, але покриття таке саме. Вони на ньому вже давно тренуються, тому я думаю, що для них це було плюсом. Але, як я вже казав, із часом це дасться взнаки, і ми теж будемо прогресувати на цьому майданчику.

Однозначно хочу сказати, що ніякої недооцінки суперника не було, всі гравці були зібрані. Але трапляються такі матчі і їх потрібно пережити. Звичайно, хотілося б, щоб таких ігор було менше і таке не повторювалося. Адже не було явних обрізок, чи грали ми неправильно. Йде комбінація, трохи не точно м’яч потрапив гравцю, в підсумку боротьбу за м’яч програли. Може десь нам не вистачало сил в цій боротьбі. Тому я думаю, що це не є недооцінка.

Відбув дискваліфікацію Михайло Волянюк, і сподіваюсь, що вже у наступній грі в Сумах він нам допоможе.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.