Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 октября 2014, 17:52
3528
0

Шахтер платит 140 тысяч за матч на Арене Львов

Каждый матч на «Арене Львов» обходится «горнякам» в более чем 140 тысяч грн

| Обновлено 16 октября 2014, 17:52
3528
0
Шахтер платит 140 тысяч за матч на Арене Львов
Футбольний клуб «Шахтар», який наразі грає усі домашні поєдинки на «Арені Львів», власними силами організовує роботу стюардів, прибиральників та охоронців. Керівництво донецького клубу платить львівському стадіону лише базову вартість оренди - 140 тисяч грн.
 
«Шахтар» має багаторічний досвід у футбольному менеджменті. Вони самі наймають стюардів, проводять для них навчання і виплачують кошти. ФК «Шахтар» платить тільки 140 тисяч грн за оренду чаші стадіону, усі інші послуги клуб забезпечує собі сам. Звісно, у співпраці з нами. Чому так? Бо стадіон «Арена Львів» не мав власної довготривалої практики в організації футбольних матчів, а «Шахтар» приїхав зі своїм досвідом, який нова команда «Арени Львів» зараз намагається освоїти», - розповів директор стадіону Денис Ринський.
 
Нагадаємо, що з липня цього року ФК «Шахтар» проводить усі домашні матчі на львівському стадіоні і за останніми повідомленнями не планує повернутися в Донецьк щонайменше до 2016 року.
 
Найближчий матч «гірники» проведуть вже у п'ятницю, 17 жовтня.  О 19.00 на «Арені Львів» ФК «Шахтар» прийматиме луцьку «Волинь».

www.zaxid.net
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.