Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 16 октября 2014, 14:28
11477
37

УЕФА завела дисциплинарное дело на Арену Львов

Львовскому стадиону грозит дисквалификация на матчи под эгидой УЕФА

| Обновлено 16 октября 2014, 14:28
11477
37
УЕФА завела дисциплинарное дело на Арену Львов
В связи с многочисленными нарушениями правил порядка во время проведения матча отборочного цикла Евро-2016 между сборными Украины и Македонии, УЕФА завела дисциплинарное дело в отношении «Арены Львов», которой теперь грозит дисквалификация.
 
Об этом заявил первый вице-президент ФФУ Анатолий Попов: «Среди обвинений, выдвинутых УЕФА, преобладают расистское поведение на трибунах, вторжение на поле фанатов, применение во время матча пиротехники и посторонних предметов, использование лазерных указок и продажа алкоголя на протяжении матча. Мы надеемся, что дисквалификация будет условной, однако здесь сложно что-то прогнозировать».
 
В последующие шесть дней, по словам Попова, ФФУ может предоставить УЕФА аргументации инцидентов, произошедших во время матча, чтобы смягчить санкции. Окончательное решение по дисквалификации «Арены Львов» будет принято 13-го ноября.

Sport.ua по материалам ТК Футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 33
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Fletch_64
Громадська рада з питань розвитку фізичної культури та спорту вважає, що вболівальники навмисно кинули фаєр на поле в бік воріт македонців під час матчу Україна-Македонія.
«Спортивне середовище обурене поведінкою деяких фанів під час матчу національної збірної на «Арені Львів». Львів завжди показував приклад толерантності, відкритості і поваги. Атмосфера відданих фанів завжди приносила нашій збірній на львівському стадіоні перемогу», - йдеться у заяві громадської ради, інформує Львівська міська рада.
Вони вважають, що поведінка хуліганів під час останнього матчу є не зрозумілою і не прийнятною не лише для спортивного середовища Львова, а й для усіх жителів Львова. Інакше, як спланованою провокацією це назвати важко.
«Комусь дуже не хочеться, аби львівський стадіон розвивався, аби місто ставало столицею футболу, аби у Львів приїжджали фани з інших міст, пізнавали столицю Західної України. Бо це – єднання, зближення українців Сходу та Заходу», - йдеться у заяві.
http://zaxid.net/news/showNews.do?gromadska_rada_vvazhaye_provokatsiyeyu_povedinku_faniv_pid_chas_matchu_ukrayinamakedoniya&objectId=1326524
LembergWestUkraine
З'явилися фото порушників з фаєрами на «Арені Львів»
http://zaxid.net/news/showNews.do?zyavilisya_foto_porushnikiv_z_fayerami_na_areni_lviv&objectId=1326546
LembergWestUkraine
Сьогодні, 17 жовтня, у Сихівському районному суді Львова розглядали адміністративну справу з приводу порушення правил використання піротехнічних засобів під час футбольного матчу Україна-Македонія, який відбувся в неділю, 12 жовтня, на «Арені Львів».
До суду з’явилися двоє обвинувачених. Хлопцям по 19 років, вони студенти. Під час слухання справи обоє зізналися, що справді на секторах А9 і А10 палили білі фаєри. «Ми палили фаєри, але ми не кидали їх на поле, ми кидали їх собі під ноги», – розповів один з обвинувачених Артур, передає кореспондент ZAXID.NET.
Інспектор Сихівського райвідділку зазначив: «Хлопців одразу затримали після матчу, адже їх бачили стюарди і встигла зафіксувати камера спостереження». За його словами, тих, хто кидав петарди на футбольне поле, досі не встановили.
Обидва студенти розкаюються в тому, що зробили. Кажуть, не думали, що це може призвести до дискваліфікації «Арени Львів». Кожного з них оштрафували на 850 грн.
Нагадаємо, «Арену Львів» можуть дискваліфікувати за кинуту на поле петарду під час гри збірних України й Македонії.
keshmann
жиридовская мрда
petjapupkin2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
prossjanaja
напевно, це сепаратистський лазутчик пробрався до лав львівських фанів і робить капості
Zhora15
У мене враження,що це вічна Українська історія,свої підставляють всоїх.
Просто згадалось відео з футболкую 88 ,це ж яким Джеймсом Бондом треба бути,щоб з протилежної трибуни випадково знайти на переповненому стадіоні чувака з 88 і випадково зазняти на відео???
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SeV-DeW
Отлепись от ТВ - не понял, что тебя разводят?
LembergWestUkraine
Мда, раССєя градами, ураганами та тюльпанами бомбить Україну пів року то їй ЧС-2018! А тут один фаєр і дискваліфікація!
Finegrip
в стране есть еще нормальные стадионы а не только львов и киев
Flunya
Не такая это и новость. Все этого ожидали.
Dron
После каждого такого "заведения дела" нужно писать письмо в УЕФА - типа "здрасте, интересуемся как наказали РФС за крымские клубы?"
После этого количество "дел" резко уменьшится.
guardmen
ничего не будит так как стадион сербов нужно пожизненно дисквалифицировать да и рашку придется наказать! максимум условное наказание !! аяяй нельзя так делать!!!)))
Bandera.Lviv
якщо АРЕНУ ЛЬВІВ за таку дурницю ДИСКВАЛІФІКУВАТИ, то що РОБИТИ за інцендет
Сербія-Албанія - ВИШКА мабуть...
oleh123mma
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Monster
Хм, интересная мысль.
Monster
Абстрагируясь от всего пытаюст понять...
Какой смысл бросать на поле взыв-фигню? Какой кайф для бросавших? Ну бахнуло, ну после матча повыпендривался перед знакомыми: "Видели как бахнуло? Это я был!" А толку?
Не понимаю...
Как в том анекдоте:
- Куме, а якщо зібрати сві моря, океани, ріки в один великий колодязь.
- Ну...
- А потім всі гори, скелі в один велику каменюку.
- Ну!
- А потім взяти ту каменюку і кинути у той колодязь.
- НУ!!!
- Ото б булькнуло!
мастер
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sanitarium
В парашке хоть "Хайль Гитлер" на стадионах орать будут - максимум пожурят. Блаттер с Платини за газпромовские деньги лично зиговать будут.