Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1146
0

Волынь сильнее Владимира в спарринге

Команда Виталия Кварцяного готовится к возобновлению чемпионата

Волынь сильнее Владимира в спарринге
Сьогодні у футболістів луцької «Волині» закінчився тренувальний збір у польській Дебіці. Дорогою додому команда зупинилася у Володимирі-Волинському на контрольну гру із місцевим АФК «Володимир». До речі, за володимирців грає чимало колишніх футболістів «Волині» або ж тих, хто перебував серед «хрестоносців» на оглядинах.
 
Місцева публіка дуже тепло вітала й «своїх» гравців «Волині» - вихованців володимирського футболу Віталія Приндету, Олексія Зінкевича, Сергія Петрова… До слова, фан-сектор у Володимирі ще той – хлопці підтримували своїх і чужих увесь матч піснями, банером та шумовими ефектами. Загалом на гру із «Волинню» у святковий день прийшло близько тисячі вболівальників.
 
У Віталія Кварцяного в спарингу традиційно зіграли практично всі наявні футболісти, які перебували з командою на зборі. Перший тайм, втім, закінчився тільки мінімальною перемогою лучан 0:1. І це незважаючи на потужні удари Шабанова, Козьбана, Федорчука, стандарти Еріка. Утім, саме Бікфалві забив перший гол. Ерік відібрав м’яча поблизу кутової позначки, обіграв двох володимирців і сильно прострелив у воротарський, м’яч від коліна захисника залетів у ворота.
 
Вдруге «Волинь» забила після подачі Задерецького й удару головою від Федорчука – 0:2.
 
В кінці матчу Віталій Кварцяний випустив на поле двох екс-вихованців місцевої школи й саме вони забили третій і четвертий голи лучан. Сергій Петров з близької відстані розстріляв ближній кут воріт, а Олексій Зінкевич замкнув фланговий простріл на лінію воротарського. Між цими двома голами сталося й взяття воріт господарями. Артем Кичак спочатку збив нападника володимирців у власних володіннях, а потім не зумів відбити пенальті від Татаринцева, хоч і вгадав кут, у який той пробиватиме. Остаточний рахунок 4:1 на користь «Волині» й команда Кварцяного наступні два дні готуватиметься до матчу у Львові проти «Шахтаря».
 
Склад «Волині»: Неділько (Літовченко, 30, Кичак, 60) – Сімінін, Жуніч (Приндета), Сваток (Новак), Шабанов (Петров, 70) – Федорчук (Подригуля, 80), Гуменюк – Матей (Зінкевич, 57), Бікфалві (Рогач, 60), Задерецький – Козьбан (Маріотто, 35, Хомченко, 66).
Голи: Бікфалві, 23, Федорчук, 57, Петров, 77, Зінкевич, 90 - Татаринцев, 88.

ФК Волынь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид
Футбол | 18 апреля 2024, 01:29 9
Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид

Награду получил Федерико Вальверде, королевский клуб выбил «горожан» в серии пенальти

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 5
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.