Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1751
0

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Всегда приятно играть во Львове»

Защитник сборной Украины - о предстоящей игре против Македонии

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Всегда приятно играть во Львове»
Захисник національної збірної команди України Артем Федецький взяв участь у прес-конференції напередодні матчу відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року зі збірною Македонії, відповівши на запитання журналістів.
 
- Наскільки перемога над збірною Білорусі додала впевненості у силах українській команді? Все-таки старт відбору Євро-2016 видався відверто невдалим…
- Після перемог відновлення проходить значно краще, у нас було кілька днів між матчами. Упевнений, завтра всі гравці відчують чудову атмосферу «Арени Львів, коли стадіон жене футболістів на ворота суперника.
 
- Вас здивувало, що збірна Македонії насилу зуміла здобути три очки у відбірковому матчі із командою Люксембурга?
- Ми повинні дивитися на свою гру. У своїх матчах ми зобов'язані брати максимум очок. На кожен матч ми налаштовуємося максимально, а за інші команди немає сенсу говорити. Добре, що в матчі з Білоруссю ми змогли виправити становище після прикрої домашньої поразки від словаків.
 
- Артеме, Ви провели 90 хвилин матчу у Білорусі. Тобто, Вам доведеться зіграти через два дні на третій. Як почуваєте себе після важкого вояжу до Борисова?
- Сезон у розпалі, ми звикли грати у такому ключі. Ми перемогли у Білорусі, і на тлі перемоги відновлення проходить краще. Тому, вважаю, не повинно бути ніяких проблем з фізичним станом команди.
 
- У Львові до сих пір утримується переможна серія збірної України. Як Ви ставитеся до цього факту, зважаючи на майбутнє протистояння зі збірною Македонії?
- Львів – особливе місто. Кожен матч, зіграний тут у футболці збірної України, запам'ятовується. Те, що ми виграємо тут багато матчів – це особлива аура міста. Тут прекрасні вболівальники. Коли граєш у Львові, розумієш, що це особливі матчі у кар’єрі футболістів збірної України. 
 
- Чи буде Вас хтось особисто підтримувати у завтрашньому поєдинку із македонцями?
- Вірю, що підтримка буде шаленою. Що до мене, то приїдуть батьки, дружина з сином. Намагаюся не розчаровувати близьких для мене людей у кожному матчі за збірну. Завтра на стадіоні будуть і родичі, і друзі, і знайомі.
 
- Чи не було у Вас відчуття під час спільної підтримки українських та білоруських вболівальників у Борисові, нібито Ви грали домашній матч, а не виїзний?
- Були такі відчуття. Відчувалася шалена підтримка, патріотизм наших і білоруських уболівальників. Порадувала така взаємоповага фанів на стадіоні. Мене переповнювали незабутні емоції.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 8
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.