Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 октября 2014, 13:29
2407
9

Дедышину дали две недели для предоставления доказательств

Состоялось заседание Комитета этики и честной игры

| Обновлено 09 октября 2014, 13:29
2407
9
Дедышину дали две недели для предоставления доказательств
У четвер, 9 жовтня, у Будинку футболу під головуванням Володимира Мариновського відбулось засідання Комітету етики і чесної гри Федерації футболу України. У засіданні взяв участь генеральний директор львівських «Карпат» Ігор Дедишин.
 
Члени комітету розглянули справу щодо ситуації, яка склалася після висловів Ігоря Дедишина в інтерв’ю на офіційному сайті ФК «Карпати» від 14 червня 2014 року, в якому він звинуватив ФФУ у несвоєчасній компенсації клубу 75 тисяч швейцарських франків згідно з рішенням Спортивного арбітражного суду у Лозанні.
 
Виходячи з листа Ігоря Дедишина, адресованого до Комітету етики та чесної гри ФФУ, в якому він мотивував свої звинувачення про невиконання ФФУ своїх зобов’язань перед «Карпатами» тим, що був відсутній у місті постійного розташування адміністрації клубу у період з 6 по 12 червня і на момент спілкування з журналістом офіційного сайту клубу ще не володів оновленою інформацією щодо грошової компенсації, і висловив помилковість наданої інформації, Комітет постановив дати Ігорю Дедишину двотижневий термін задля його звернення до футбольної громадськості із публічним вибаченням на адресу ФФУ.
 
Крім того, генеральний директор «Карпат» протягом цього терміну має надати документальні докази застосування «подвійних стандартів» (з матеріалу інтерв’ю від 14 червня 2014 року) у роботі ФФУ по відношенню до львівського клубу.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет
Футбол | 25 апреля 2024, 05:25 0
ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет

Джуд состоит в романтических отношений с Лаурой Селией

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FoZZy
И как всегда ФФУ не дождется никаких доказательств ибо их у Карпат нет. Привыкли делать голословные обвинения, а доказательства правоты своих обвинений предоставлять не привыкли. Что-то подобное мы увидим и в этот раз, я почему-то в этом не сомневаюсь. А потом опять вопить будут, что ФФУ "душит" западноукраинские футбольные клубы. Если бы воду не мутили, то никто бы их не душил. А так вы сами виноваты, что вас постоянно наказывают.
andrjke
Ну что Дедышину нужно доказать теперь что он прав.
vovazin1991
Тепер я впевнений на 100% в правдивості слів Дедишина. Якщо б я був винен і хтось підняв цю тему то я хотів би якнайшвидше замяти все. Натомість якщо я знаю що вони навіть теоретично нічого не можуть мати, мені було б пофіг на те що він там щебече.
Як тільки Дедишин щось сказав, ОДРАЗУ понеслися погрози в його сторону, погрожують запитами в суди.
Як то кажуть на злодії шапка горить
Fredee
Шо, Львив?
Опять шкандаль! )))
Bandera.Lviv
тільки ДЕТЕКТОР брехні! решта без ШАНСІВ!
petja.88
Зійшлись в рівному бою 2 криси.Всі ми знаєм що і ФФУ і Дедишин з одного поля ягідки.Найкращий варінт був би щось на кшталт "в мішок і з моста" але ці балаболи довго будуть перебіхувати один одного....Ця пісня буде довго звучати