Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 октября 2014, 08:20
1365
4

Карпаты требуют использовать детектор лжи на заседании в ФФУ

9 октября Комитет Этики и Честной игры рассмотрит обращение Попова по выссказываниям Дедышина

| Обновлено 09 октября 2014, 08:20
1365
4
Карпаты требуют использовать детектор лжи на заседании в ФФУ

Як відомо, у четвер, 9 жовтня 2014 року відбудеться засідання Комітету Етики та Чесної гри для розгляду питання про звернення першого віце-президента ФФУ Попова А.В. щодо висловлювань генерального директора ФК «Карпати» Дедишина І.М. в інтерв’ю у програмі «Про футбол» на телеканалі 2+2 від 28.09.2014р.

Нагадаємо, в інтерв’ю зазначалось про порушення законодавства посадовими особами та працівниками органів українського футбольного регулювання (Федерації Футболу України, Об’єднання професіональних футбольних клубів України «Прем’єр-ліга»). Окрім іншого йшлося про упередженість при прийнятті рішень щодо окремих клубів, що є наслідком існуючої системи організованої корупції у органах футбольного регулювання.

8 жовтня 2014 р. ФК «Карпати» звернувся з офіційними листами до Голови Федерації Футболу України Конькова А.Д. та Голови Комітету Етики і Чесної гри Мариновського В.М. з наступними вимогами:

1. Оскільки відповідно до Наказу по ФФУ від 22.01.2014р. визначено, що функції координації і контролю діяльності ряду комітетів, в т.ч. – комітету етики і чесної гри покладені на Першого віце-президента ФФУ Попова А.В, з метою унеможливлення здійснення впливу на Комітет, інших суб’єктів чи процедуру розгляду вищевказаного питання, виходячи з встановленої Кодексом етики і чесної можливості органу управління ФФУ тимчасово відсторонювати відповідних осіб від виконання своїх обов’язків на період розслідування, вимагаємо тимчасово відсторонити від виконання своїх обов’язків Першого віце-президента ФФУ п. Попова А.В. та голову комітету з атестації ФФУ п.Гатаулліна І.Ф.

2. Враховуючи істотну значимість піднятих питань серед багатомільйонної футбольної громади, виходячи з прийнятої на себе Федерацією Футболу України відповідно до Кодексу етики і чесної гри відповідальності за «моральну чистоту дій і помислів усіх, хто причетний до футбольного дійства», з метою уникнення необґрунтованих спекуляцій з обговорюваного питання, вимагаємо провести засідання Комітету 09.10.2014, а також проводити усі наступні засідання у цій справі у відкритому режимі, в тому числі - за присутності представників засобів масової інформації.

3. Виходячи з того, що Комітет є частиною системи, питання щодо зловживань якої є предметом його дослідження, і не може бути впевненості в неупередженому розгляді справи, вимагаємо створити для проведення всестороннього розслідування справи окремий комісійний орган за участі уповноважених представників ФФУ, клубів (ліг) з обов’язковим включенням до його складу представників засобів масової інформації та представників організованого руху вболівальників.

4. З метою встановлення об’єктивної та вичерпної істини у справі вимагаємо при отриманні пояснень та/або свідчень як від генерального директора ТзОВ «КПФ «Карпати», так і від усіх без винятку функціонерів ФФУ, що будуть опитані, використати поліграф (детектор брехні), з застосуванням отриманої інформації як доказ у справі.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andrjke
А когда Карпаты с долгами расплатятся?пусть прекращают данный цирк.
solova63
Какой нах детектор лжи?!! Помните такую старую серию фильмов : Ошибка Резидента - Судьба Резидента - Конец операции Резидент? Сей полиграф очень даже спокойно обходится, достаточно просто хорошо владеть собой, и он ничего не покажет... Ведь принцип его действия - это скачки давления, малейшие перепады температуры тела и все такое. Наглый и беспринципный чиновник, десятилетия сидящий на мешке с деньгами и закостеневший во лжи и разных обицянках-цяцянках, вполне в состоянии обмануть эту машину...
korobkoww
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
ПРАВИЛЬНО ВИМАГАЮТЬ без детектора брехні це буде ЦИРК, а не розбір польотів...