Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 октября 2014, 15:01
929
1

Коллина провел семинар для украинских арбитров

Куратор судейского корпуса и рефери подискутировали о спорных эпизодах минувших матчей

| Обновлено 07 октября 2014, 15:01
929
1
Коллина провел семинар для украинских арбитров
ffu.org.ua

У понеділок, 6жовтня, у Будинку футболу відбувся семінар за участі арбітрів та асистентів арбітрів Прем’єр-ліги. Йдеться про регулярну щомісячну робочу зустріч, яка є частиною підготовки до майбутніх матчів чемпіонату Прем'єр-ліги сезону 2014/2015 рр.

Семінар для арбітрів та асистентів арбітрів Прем’єр-ліги вів Куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліна.

Протягом заходу П’єрлуїджі Колліна разом з арбітрами та асистентами арбітрів Прем’єр-ліги переглянули відеоматеріали останніх матчів чемпіонату з подальшою дискусією щодо цікавих для арбітражу епізодів.

Слухачі приділили значну увагу фрагментам із взаємодією арбітрів з асистентами арбітрів у різноманітних гральних епізодах матчів чемпіонату України. П’єрлуїджі Колліна закликав офіційних осіб матчу покращити взаємодію на полі задля більше ефективного вирішення спірних моментів.

У вівторок, 7 жовтня, арбітри та асистенти арбітрів професіональних змагань пройдуть тестування з фізичної підготовки на території київського навчально-тренувального комплексу Федерації футболу України ім. Віктора Баннікова.

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ampl7
Протягом заходу П’єрлуїджі Колліна разом з арбітрами та асистентами арбітрів Прем’єр-ліги переглянули відеоматеріали останніх матчів чемпіонату з подальшою дискусією щодо цікавих для кишені iталiйского шахрая епізодів.