Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 сентября 2014, 23:32
1708
0

Карпаты провели открытую тренировку перед матчем с Динамо

Игор Йовичевич получил в подарок футболку, в которой он забивал 11 лет назад

| Обновлено 25 сентября 2014, 23:32
1708
0
Карпаты провели открытую тренировку перед матчем с Динамо
fckarpaty.lviv.ua

 

Перед важливим матчем «Карпат» проти київського «Динамо» у Кубку України, «зелено-білі» запросили на своє вечірнє тренування представників ЗМІ, яким організували не лише традиційні інтерв’ю, але й екскурсію по відновлювально-реабілітаційному центру. Однак провести стандартне відкрите тренування не вдалося. Справа в тому, що у той де час до бази «левів» під’їхало четверо фанатів «Карпат», які впевнено крокували до тренувальних полів, несучи в руках щось схоже на велику картину. Одразу стало ясно, що журналісти матимуть чимало роботи...

«Насамперед, хочемо подякувати усім футболістам, які після матчу проти «Металіста» віддали нам свої футболки. Ми їх не склали в шафу, а віддали на аукціон, гроші від якого передамо на АТО. Кілька десятків наших друзів-фанатів зараз воюють на Сході. Зрештою, ви і так це все знаєте, тож ми прийшли сюди не за цим» – сказав один з лідерів львівських фанатів Джордан. «Ми знайшли стару футболку вашого тренера, в якій 11 років тому він забивав гол, граючи за «Карпати». Зважаючи на ваше ставлення до «Карпат», ми хочемо подарувати її у великій рамці» – продовжив Джордан і передав Ігорю Йовічевічу несподіваний, але дуже приємний сюрприз.

«Так само ми хочемо побажати вам, щоб років через 20, коли хтось з вас стане тренером «Карпат», ви отримали свою футболку, яка зараз буде виставлена на аукціон» – підсумував Джордан, передавши слово своєму товаришу, який вручив коучу «Карпат» ще один подарунок – новеньку синьо-жовту краватку зі словами: «Дякуємо за ваше ставлення до нашої держави».

Коли фанати пішли готуватися до суботнього матчу, розчулений Ігор Йовічевіч поспілкувався з журналістами, після чого делегував до преси двох своїх підопічних – Амбросія Чачуа та Дениса Кожанова.

«У нас бойовий настрій. «Динамо» зараз перебуває у дуже добрій формі і ми це прекрасно розуміємо. Не знаю, що там говорили про резервний склад, це нас не цікавить – хто б не вийшов проти нас грати, матч буде серйозним в будь-якому випадку. Нас налаштовувати не потрібно – всі в команді прекрасно знають, що таке Кубок для Львова і для «Карпат» – розповів Амбросій Чачуа.

«Буде серйозна, хороша гра. Я сподіваюся, що фанати підтримають нас, а ми їх не розчаруємо. Чув, що динамівці можуть зіграти не оптимальним складом, але, думаю, що це хитрощі і наш суперник вистачить усіх найсильніших. Вони ж також мають задачі на Кубок. Зрештою, це їхня справа, а нам потрібно на себе дивитися і налаштуватися на хороший футбол. Звичайно, хочеться грати проти основи – для кожного з нас це хороша нагода перевірити свої сили. Чи готові ми до «Динамо»? Ми готові будь-кого обіграти, особливо вдома, якщо нас підтримуватимуть трибуни» – додав Денис Кожанов.

Залишивши гравців на тренувальному полі, журналісти відправилися до корпусу, ознайомитися із гордістю клубної інфраструктури. Почали із лікарського блоку, а саму екскурсію для преси проводив старший лікар «левів» Ростислав Пастушенко. Він показав не лише робочі кабінети, але й розповів про необхідність відвідин сауни чи парної, користь від спеціальних гідромасажних ванн тощо. У вітамінному барі журналістів пригостили напоями та фруктами, після чого вони відвідали ще й другий поверх бази, де, зокрема, змогли краєм ока глянути на тренерський кабінет експресивного Ігоря Йовічевіча...

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 5
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.