Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2979
1

Беринчик и Ищенко вышли в следующий раунд чемпионата Украины

Фавориты уверенно победили своих соперников

Беринчик и Ищенко вышли в следующий раунд чемпионата Украины

24 вересня у Києві пройшли чергові подинки XXIII чемпіонату України з боксу серед чоловіків 2014.

Другий змагальний день найпрестижнішого внутрішнього боксерського старту року видався вдалим для лідерів збірної України, які один за одним здобували напрочуд яскраві перемоги над своїми опонентами. Так, свій перший бій на змаганнях блискуче провів найтитулованіший боксер команди Денис Берінчик (вагова категорія 64 кг). У притаманній для себе атакуючій манері Денис просто таки не залишив шансів для Дмитра Грічненко з Полтави, перемігши свого візаві з рахунком 3:0.

Черговий яскравий поєдинок на змаганнях провів діючий чемпіон Європи Огнеслав Іщенко (вагова категорія 60 кг). У надзвичайно яскравій манері представник Херсонщини здолав з рахунком 3:0 Івана Корнаушенко з Донецька.

Напрочуд вдало та впевнено стартував на змаганнях титулований представник вагової категорії до 56 кг – Микола Буценко. Захопивши ініціативу зі стартових секунд Микола не відпускав свого суперника ні на мить, завдяки чому зумів здобути підсумкову перемогу з рахунком 3:0.

Неймовірно цікавим, проте не таким довготривалим як того хотілося багатьом глядачам, видався поєдинок вагової категорії до 69 кг між киянином Євгеном Барабановим та Микитою Радіоновим з Харкова. Вже після стартового гонгу Євген одразу ж почав доводити хто є господарем змагань. Після відрахованих трьох нокдаунів у другий трихвилинці, рефері поєдинку був змушений зупинити бій зафіксувавши дострокову перемогу титулованого представника клубу «Динамо - Бокс».

Окрім цього чергові перемоги у другому дні змагань здобули також Богдан Шелестюк, Олександр Ганзуля, Єгор Плевако, Віктор Вихрист, Олександр Хижняк та Денис Пояцика, які впевнено пробившись до наступного кола змагань.

Федерация бокса Украины

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 08:01 1
Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vovazin1991
Богдан Шелестюк, Олександр Ганзуля, Єгор Плевако, Віктор Вихрист, Олександр Хижняк та Денис Пояцика
От мені цікаво ці всі пацани в чемпіонаті України рвуть всіх, причому що ми досить боксерська країна. А якщо приходиться діло до ВСБ то ми там програємо. Так, знаю наскільки АІБА корумпована, але нас не те що погано судять а ми програємо по ділу(так було принаймі минулого року). Два роки назад ми рубали в ВСБ, так там була сильна команда(Усик, Лом, Гвоздик), але і Архипенко з Митрофановим виглядали на порядок краще