Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 17 сентября 2014, 20:47
896
0

Анатолий КУЦЕВ: «Наши соперники не железные»

Наставник женской сборной Украины прокомментировал победу над Уэльсом

| Обновлено 17 сентября 2014, 20:47
896
0
Анатолий КУЦЕВ: «Наши соперники не железные»
ffu.org.ua

Головний тренер національної збірної команди України Анатолій Куцев прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі відбіркового циклу КС-2015 над командою Уельсу із рахунком 1:0.

- Хотілося б усіх привітати з перемогою. Ця перемога не була легкою, оскільки ми знали стиль гри збірної Уельсу, яка є прототипом британських команд. Це силовий футбол, гра побудована на єдиноборствах. Знали, що красивого футболу не вийде. Розуміли, що суперник не дозволить виглядати на полі так, як це було із командою Туреччини.

На перший план сьогодні вийшли характер, непоступливість та мінімум програних єдиноборств. Можливо, гра не була видовищною для глядачів, але наша команда, яка сповідує технічний і швидкісний футбол, була змушена перекваліфікуватися у своєрідний бійцівський клуб. Подякував команді після матчу за виконану роботу і самовіддачу.

- Що дала збірній України перемога над командою Уельсу та на що надалі чекати вболівальникам?
- Ми уже зайняли друге місце в групі, лише поступившись Англії. Можна простежити динаміку всіх груп, де перші місця зайняли всі, хто був посіяний під час жеребкування з перших кошиків. Вважаю, що на 99% цей результат нам дасть право виступати у плей-офф. Залишилося тільки дочекатися результату матчу Франція - Фінляндія, у якому нам влаштує навіть нічия.

- Як Ви прокоментуєте той факт, що перед цим матчем у складі української команди було лише шість запасних гравців?
- Навіть не шість, а менше. Двоє з них не могли взяти участь у цьому матчі. Одна футболістка - із розірваним меніском, а друга поки що проходить реабілітацію. Тому ми, на жаль, маємо значні кадрові проблеми. Зварич та Апанащенко - великі втрати для нас. Тому я вдячний команді, яка зуміла проявити характер у непростій грі.

- У першому таймі збірна Уельсу демонструвала більш якісний футбол, порівняно із українською командою. Чи стало це для Вас тривожним сигналом для можливих змін у перерві?
- Було видно неозброєним поглядом, що наші суперники - не залізні, вони почали підсаджуватися у другій половині гри. Відчувалося, що їм проблематично буде так грати, як вони це робили у першому таймі, усі 90 хвилин. Хто менше програє єдиноборств - той добивається результату.

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.