Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 сентября 2014, 11:55
2209
0

Иван ШАРИЙ: «Папа Гуйе – тот еще авантюрист»

Известный специалист подвел итоги 6-го тура УПЛ

| Обновлено 16 сентября 2014, 11:55
2209
0
Иван ШАРИЙ: «Папа Гуйе – тот еще авантюрист»

 

«Олімпік» — «Металург» Д. Тяжко було уявити, що «Олімпік» здобуде перемогу в цьому матчі. Усе-таки «Металург» — досвідченіша команда. Але підопічні Романа Санжара здолали «Зорю» й «Говерлу», зіграли внічию з «Динамо». «Металургам» варто було серйозніше поставитися до суперника, але, як показує результат, цього не сталося. Правильно сказав після матчу Володимир П’ятенко, в гравців «Олімпійка» було більше бажання.

«Металіст» — «Дніпро». Мабуть, суперники зараз на різних полюсах. Останнім часом «Металіст» переслідують певні негаразди, багато футболістів вирішили продовжити кар’єру в іншому місці. Отож давайте не будемо суворо судити харків’ян. Ігорю Рахаєву та його підопічним треба трохи часу, щоби стабілізувати гру й усунути ті помилки, що мають місце. Наприклад, «Металісту» варто щось вирішувати з безладом у обороні на чолі з Папа Гуйє. Сенегалець — ще той авантюрист. Як можна під себе прибирати? Це ж не командна гра? У захисті діють просто, без видумок, а не так, як капітан харків’ян. Але сподіваюся, «Металіст» ще проявить свої найкращі якості. А «Дніпро» набирає оберти. Цікаво лише, чи вистачить їх на весь сезон, а не як минулого разу, коли втратили ходу в кінцівці.

«Зоря» — «Динамо». На моє переконання, результат по грі. Підопічні Сергія Реброва домінували, але гарні моменти були як в однієї, так і в іншої сторони. Можна казати, що поталанило як луганцям, так і киянам. Забив би Пилип Будковський за рахунку 1:0 на користь «Зорі», коли динамівців урятувала стійка, то й незрозуміло, як розвивалися би події. На мій погляд, столичному колективу треба налагодити гру в обороні. Коли це таке було, щоби «Динамо» забило два й пропустило стільки ж? Ще й такі м’ячі…

«Чорноморець» — «Шахтар». «Гірники» зараз виходять на рівень Ліги чемпіонів, що й підтвердили в Одесі. Якби ж у кінцівці одесити влучили в площину воріт із вигідної позиції, можливо, мали б інший підсумок.

«Волинь» — «Металург» Зп. Закономірний результат, бо «Волинь» була сильнішою за суперника. Треба віддати належне команді Віталія Кварцяного, який дуже серйозно налаштував підопічних на гру. Видно було, що луцькі футболісти добре підготовлені й проявляють велике бажання взяти три очки. Водночас, розчарував «Металург». Окрім моменту на перших хвилинах, гості нічого не створили, тож якби господарі були влучнішими, особливо у ситуації з пенальті, рахунок міг би бути розгромним.

«Іллічівець» — «Говерла». У маріупольців були дуже серйозні проблеми зі складом, і Миколі Павлову нічого не залишалося, як підключити молодь. Але хлопці — молодці, билися до кінця, зумівши врятувати нічию. Уважаю, «Іллічівець» має перспективну молодь і йде правильним курсом.

«Ворскла» — «Карпати». У полтавців більше досвіду, майстерності, але якби «Карпати» використали свої шанси, не ясно, який результат мали би в підсумку. Але господарі все-таки дотисли суперника.

Ураїнський футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.